Poster & "Celebration Reel" voor 'Rogue One: A Star Wars Story'

Poster & "Celebration Reel" voor 'Rogue One: A Star Wars Story'

UPDATE: Volg live de tweede dag van Star Wars Celebration!

We hebben weer een vader van iemand in het Star Wars universum! Tijdens Star Wars Celebration heeft Walt Disney/LucasFilm een eerste foto prijsgegeven van Mads Mikkelsens personage Galen Erso, de vader van Felicity Jones' hoofdpersonage Jyn Erso. Ook verscheen er een nieuwe poster, concept-art en de zeer fraaie "Celebration Reel" met veel beelden van achter de schermen.

UPDATE: Mocht je Star Wars Celebration willen bijwonen, dan kan dat gewoon online. Via onderstaande live player volg je Dag 2!



Hieronder als eerste de foto van Mikkelsens personage die in de eerdere teaser trailer nog geheim gehouden werd. Er gaan geruchten dat papa Erso op één of andere manier een relatie heeft met de plannen om de Death Star te bouwen.



En dan is er de zeer fraaie "Celebration Reel" voor de film van regisseur Gareth Edwards (Godzilla, Monsters). In de video van bijna 3 minuten zien we niet alleen wat nieuwe shots, maar ook prachtige beelden van achter de schermen met cast & crew:



Ook werd er vroege concept-art vrijgegeven van de helden uit de eerste Star Wars spin-off film.



Als laatste hebben we een nieuw affiche waarop we de Death Star zien hangen in de lucht. Op de grond rennen de rebellen op een groep Storm Troopers af. Dit lijkt op de start van een grotere grondoorlog die uitgevochten wordt in Rogue One, te zien vanaf 14 december.



NieuwsFilm

meest populair