Géén tijdsprong 'Star Wars VIII' en 'Han Solo'-acteur bevestigd

Géén tijdsprong 'Star Wars VIII' en 'Han Solo'-acteur bevestigd

Rian Johnson over de personages in 'VIII.'

Gisteren tijdens Star Wars Celebration is eindelijk de acteur bevestigd die de titelrol gaat spelen in het officieel nog titelloze Han Solo: A Star Wars Stoy. Tevens werd er stilgestaan bij Star Wars VIII.

Als eerste Rian Johnsons VIII. Er zijn twee opvallende zaken te noemen, namelijk e.e.a. over de personages en over de tijd tussen Episode VII en Episode VIII.

Over de personages zegt Johnson: "De eerste film was een enorme explosie van avontuur en opwinding die de personages richting gaf. Het is erg natuurlijk dat de tweede film het moment is waarop er wordt ingezoomd op deze personages. We raken ze in hun hart en dagen ze uit. We duwen ze dieper in het verhaal."

Ook werd duidelijk dat er geen tijdsprong zit tussen J.J. Abrams' The Force Awakens en VIII, iets dat tot op heden wel gebeurde tussen de overige delen in de Star Wars-saga. Dit werd bevestigd via onderstaande tweet:



Tijdens de Celebration werd ook bevestigd dat Alden Ehrenreich (Hail, Caesar!) de titelrol gaat spelen in Han Solo: A Star Wars Stoy van regisseurs Phil Lord en Christopher Miller (The LEGO Movie). Iets dat we al zo'n twee maanden weten. Aardig details is dat Ehrenreich de eerste was die auditie deed. Na hem volgden nog zo'n 3.000 kandidaten. Het duo omschreef het personage zoals we hem kennen: "sarcastisch en optimistisch" en "hij wil niets doen dat hem wordt opgedragen."

Ehrenreich over zijn uitverkiezing: "Ik las de pagina's en het is geweldig. Ik heb auditie gedaan voor zes maanden. Het coolste was dat ik aan boord ging van de Falcon en een chemie-test deed met Chewbacca. Het was ongelooflijk. Het was meer opwindend dan zenuwslopend."

Klaarblijkelijk - en logischerwijs - keert ook Chewbacca terug, zo mogelijk ook acteur Peter Mayhew. Per Tweet werd Ehrenreich nogmaals bevestigd voor de film die in de zomer van 2018 moet verschijnen.



En dan ook nog dit...



NieuwsFilm

meest populair