Warren Beatty is miljardair Howard Hughes in trailer 'Rules Don't Apply'

Warren Beatty is miljardair Howard Hughes in trailer 'Rules Don't Apply'

Achttien jaar na z'n laatste film Bulworth komt Warren Beatty met een komedie rondom deze excentrieke miljardair.

Achttien jaar na de politieke komedie Bulworth is Warren Beatty terug met Rules Don't Apply, een film over de opbloeiende liefde tussen een jonge ambitieuze actrice (Lily Collins) en haar getrouwde chauffeur (Alden Ehrenreich). Ze werken allebei voor de excentrieke miljardair Howard Hughes (Beatty), aan wie ze hun handen vol hebben. Bekijk hieronder de trailer.

We begeven ons in Hollywood in het jaar 1958. Actrice Marla Mabrey is een toegewijd baptist, terwijl chauffeur Frank Forbes een fanatiek aanhanger van het methodisme is. Hun aantrekkingskracht stelt niet alleen hun religieuze overtuiging op de proef, maar druist ook nog eens in tegen Hughes' belangrijkste regel: geen enkele werknemer mag een relatie hebben met één van z'n actrices. Het gedrag van de miljardair beïnvloedt Marla en Frank op verschillende en onverwachte manieren en terwijl de twee tortelduifjes dieper in deze bizarre wereld gezogen worden, worden hun principes getest en veranderen hun levens drastisch.

De rest van de indrukwekkende cast bestaat uit Alec Baldwin, Annette Bening, Haley Bennett, Candice Bergen, Matthew Broderick, Dabney Coleman, Steve Coogan, Taissa Farmiga, Ed Harris, Megan Hilty, Oliver Platt en Martin Sheen. Rules Don't Apply komt in de VS uit op 11 november.



NieuwsFilm

meest populair