Video

De Niro en Ramirez in trailer boksfilm 'Hands of Stone'

Over de legende Roberto Duran.

door Bram de Groot om 12:33 in Video
The Weinstein Company heeft een nieuwe trailer onthuld voor de film Hands of Stone van schrijver/regisseur Jonathan Jakubowicz (Secuestro express, 2005). De film gaat over de legendarische Panamese bokser Roberto Duran.

In Hands of Stone zien we hoe Duran (Edgar Ramirez) uitgroeit tot de bokslegende die de bijnaam 'Manos de Piedra', Handen van Steen, kreeg. Al op vroege leeftijd begon de Panamese boksprof met de bikkelharde sport om vervolgens onder begeleiding van zijn trainer Ray Arcel (Robert De Niro) in 1980 het Wereldkampioenschap te pakken door te winnen van Sugar Ray Leonard, een rol van Usher.

Met ondersteunende rollen van onder meer Ruben Blades, Ellen Barkin, John Turturro en Oscar Jaenada verschijnt de boksfilm op 26 augustus in de States. Een Nederlandse datum is (nog) niet bekend.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Cornish

Avatar

Toen deze film in productie ging had ik het gevecht van Duran vs Sugar Ray Leonard nog nooit gezien dus ik wist ook niet wie er won. Spannend en iets om naar uit te kijken. Heb het een jaar kunnen volhouden maar dankzij Brammetje van filmtotaal weet ik nu wie er wint. Thanks Bram!

nieuwslaatste nieuws

meest populair