Opnames 'Star Wars: Episode VIII' afgerond!

Opnames 'Star Wars: Episode VIII' afgerond!

Bekijk meteen een korte video van de set!

Net een week na de Star Wars Celebration in Londen zijn nu officieel de opnames van Star Wars: Episode VIII afgerond. Regisseur Rian Johnson liet een korte video op de Facebook-pagina van de franchise plaatsen, met de volgende begeleidende tekst:

"Laatste klapbord van het laatste shot. VIII is officieel rond," aldus Johnson. "Met dank aan de beste cast en crew in het melkwegstelsel, dank aan de fans voor alle liefde en steun tijdens het hele proces. Ik kan niet wachten om het allemaal in elkaar te zetten en met jullie allemaal te delen!"

De film is geschreven en geregisseerd door Johnson en pikt het verhaal direct na Star Wars: The Force Awakens op. Rollen zijn er wederom voor Daisy Ridley (Rey), Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fisher (Leia Organa), Adam Driver (Kylo Ren), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe Dameron), Lupita Nyong'o (Maz Kanata), Domhnall Gleeson (General Hux), Anthony Daniels (C-3PO), Gwendoline Christie (Captain Phasma) en Andy Serkis (Supreme Leader Snoke). Johnson heeft nog wel even voordat de film af moet zijn, namelijk tot december 2017.



NieuwsFilm

meest populair