[UPDATE] Jay Mohr en Nikki Cox gaan scheiden

[UPDATE] Jay Mohr en Nikki Cox gaan scheiden

De actrice uit 'Las Vegas' zou tevens een gevaar zijn voor hun 5-jarig zoontje.

Komiek Jay Mohr heeft huwelijksproblemen. Dat bericht TMZ. De 45-jarige Amerikaan diende afgelopen dinsdag namelijk scheidingspapieren in om een punt achter zijn echtverbintenis met actrice Nikki Cox te zetten. Feestelijk klinkt het allemaal niet, want ondanks dat Mohr's advocaten op de documenten "onoverbrugbare redenen" hebben geplaatst, schuilt er meer achter de breuk.

Cox (38 jaar) - o.a. bekend van series Unhappily Ever After en Nikki - zou volgens Mohr last hebben van depressie, wat ze bestrijdt met zelfmedicatie. Samen hebben ze één zoon, de 5-jarige Meredith Daniel Mohr, en de acteur beweert dat zijn kind in gevaar verkeert. De documenten vermelden dat het drugsprobleem een serieuze is.

Enkel de woorden van Mohr zijn niet genoeg, daarom heeft de rechter die de scheiding behandelt een verhoor gepland die volgende maand plaatsvindt. Cox krijgt dan de kans om haar zegje te doen. De twee zijn sinds december 2006 getrouwd. Hun ontmoeting vond plaats op de set van Las Vegas, een tv-serie met James Caan die van 2003 t/m 2008 op de buis was.

Voor Cox was het haar eerste huwelijk. Het is echter al de tweede van Mohr. Die stapte in 1998 in het huwelijksbootje met voormalig model Nicole Chamberlain. Zij bleven zes jaar bij elkaar en hebben een zoon.

Update: Jay Mohr heeft besloten om bij zijn vrouw te blijven. De twee hebben van het weekend hun problemen opgelost en Mohr heeft maandag bij de rechtbank in Los Angeles een verzoek ingediend om zijn scheidingsplannen van de baan te schuiven.



NieuwsFilm

meest populair