Events & Festivals

SDCC2016: Bekijk de trailer van 'Blair Witch'-vervolg 'The Woods'

Jaren geheimgehouden, maar nu officieel onthuld.

door Jim Pedd om 14:27 in Events & Festivals
Het is de afgelopen jaren knap geheim gehouden: Lionsgate heeft tijdens het San Diego Comic-Con panel onthuld dat de film die eerder The Woods heette, eigenlijk een vervolg is op The Blair Witch Project (1999). De film heeft nu een nieuwe titel, Blair Witch, en een trailer, die je onderaan dit bericht kan bekijken!

In de film reist een groepje studenten naar Black Hills Forest in Maryland om de geheimen achter de verdwijning van de zus van James te ontrafelen. Iedereen gelooft dat de verdwijning verbonden is aan de legende rond de Blair Witch. De groep is hoopvol als ze vertrekken, maar realiseert zich langzaam dat de legende zomaar eens zou kunnen kloppen...

Blair Witch is geregisseerd door Adam Wingard en komt uit op 15 september.Bekijk hier al ons Comic-Con nieuws

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

johnwayne

Avatar

Een gevalletje 'been there, done that'. De trailer bereidt je voor op een verrassingsloze horrorfilm. Het eerste deel was overigens een groots gehypt fenomeen. De film zelf vond ik een totale verkwisting van tijd en geld. Het is één van de saaiste horrorfilms die ik ooit gezien heb.

benjamin

Avatar

Deze film moet al héél hard tegenvallen om niet het beste 'Blair Witch-'vervolg te worden, maar uiteraard hoop ik toch op iets meer dan dat. Het feit dat de eerste reacties goed leken en de regisseur al eerder interessante zaken heeft laten zien, geeft wel een klein beetje vertrouwen wat dat betreft.

NieuwsFilm

meest populair