Events & Festivals

SDCC2016: Eerste trailer 'King Arthur: Legend of the Sword'!

De eerste van mogelijk zes epische films van Guy Ritchie.

door Jim Pedd om 22:49 in Events & Festivals
Er zijn de afgelopen tijd slechts mondjesmaat beelden vrijgegeven van King Arthur: Legend of the Sword. Daar lijkt nu verandering in te komen, want met het Comic-Con panel is de marketing van Guy Ritchies nieuwe film in een stroomversnelling geraakt. Hieronder kan je de eerste bewegende beelden van de film bekijken.

Deze schetst een goed beeld van het leven van de jonge Arthur (Charlie Hunnam), die als we hem ontmoeten nog een gewone straatknul is en niet weet dat hij voorbestemd is koning te worden. Dat verandert als hij het zwaard Excalibur in handen krijgt, en zich bij een rebellie voegt. Met hulp van zijn vrienden probeert hij dictator Vortigern (Jude Law) te verslaan en de troon te veroveren.Als het aan regisseur Guy Ritchie ligt, is dit niet bepaald de enige film in de reeks. Hij baseerde zich voor het script op het verhaal Le Morte d'Arthur van Thomas Mallory uit 1485, een omvangrijk overzicht van alle verhalen rond Koning Arthur die in de middeleeuwen verteld werden.

Aan de hand daarvan wil Ritchie een uitgebreid verhaal vertellen waarin alle sagen in het leven van Arthur aan bod komen, beginnende bij het veroveren van de troon en eindigend bij zijn dood. King Arthur: Legend of the Sword gaat op 23 maart 2017 in première.

Bekijk hier al ons Comic-Con nieuws

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Muufley

Avatar

Toch leuk eh, zo van die trailers die je op voorhand waarschuwen niet je geld te geven voor de film.

adofmirosch

Avatar

Hmmm ik hou enorm van dit soort films, maar guy ritchie kan beter dan wat ik inde trailer gezien hebt.
En hadden ze is die tijd al kammen?.

Ed Crane

Avatar

Kijk, dit doet me dan weer helemaal niets.

Ed Crane

Avatar

adofmirosch "Hmmm ik hou enorm van dit soort films, maar guy ritchie kan beter dan wat ik inde trailer gezien hebt.
En hadden ze is die tijd al kammen?."


Kammen? Je bedoelt om haren te kammen? Da's toch juist één van de simpelste uitvindingen ooit?

johnwayne

Avatar

Dit lijkt eerder op een Lord of the Rings-wannabee, dan een verhaal over koning Arthur. Ik bekijk me Boorman's Excalibur nog maar eens...

Goov25

Avatar

Eerst vond ik het best wel gaaf. Een goede franchise die zich in de middeleeuwen afspeelt lijkt me top! Maar tegen het eind van de trailer wordt het meer fantasy, en krijg ik een enorm Clash of the Titans gevoel. En dat is geen goed teken :N

eltorro

Avatar

Erg appart en erg gaaf, kom maar op met die film. Ze lijken in ieder geval iets totaal anders te doen met het bron materiaal, doet me ook een beetje denken aan Guy's eerdere werk.

Greaterfool

Avatar

Ziet er opzich wel leuk uit, goeie cast (Helaas die vervelende Charlie Hunnam weer) en geinige dialoog. Ben alleen niet zo'n fan van het kostuum design, lijkt mij veels te veel op Warcraft.

Echter als ik mocht kiezen had ik liever Man From U.N.C.L.E. 2.

YOLO

Avatar

King Arthur: Legend of the Worst of lees ik het nou verkeerd.

traveler

Avatar

Flop van het jaar is al bekend. Vreselijk!

traveler

Avatar

Flop van het jaar is al bekend. Vreselijk!

Merlin

Avatar

Gave trailer, zin in ~

Roeltje

Avatar

Ik vind dit er ook verrassend gaaf uit zien! Heb het begin en het einde gezien om het verhaal te skippen, ben benieuwd. Misschien wel een bioscoopbezoekje waard.

NieuwsFilm

meest populair