SDCC2016: Eerste trailer 'King Arthur: Legend of the Sword'!

De eerste van mogelijk zes epische films van Guy Ritchie.

Er zijn de afgelopen tijd slechts mondjesmaat beelden vrijgegeven van King Arthur: Legend of the Sword. Daar lijkt nu verandering in te komen, want met het Comic-Con panel is de marketing van Guy Ritchies nieuwe film in een stroomversnelling geraakt. Hieronder kan je de eerste bewegende beelden van de film bekijken.

Deze schetst een goed beeld van het leven van de jonge Arthur (Charlie Hunnam), die als we hem ontmoeten nog een gewone straatknul is en niet weet dat hij voorbestemd is koning te worden. Dat verandert als hij het zwaard Excalibur in handen krijgt, en zich bij een rebellie voegt. Met hulp van zijn vrienden probeert hij dictator Vortigern (Jude Law) te verslaan en de troon te veroveren.



Als het aan regisseur Guy Ritchie ligt, is dit niet bepaald de enige film in de reeks. Hij baseerde zich voor het script op het verhaal Le Morte d'Arthur van Thomas Mallory uit 1485, een omvangrijk overzicht van alle verhalen rond Koning Arthur die in de middeleeuwen verteld werden.

Aan de hand daarvan wil Ritchie een uitgebreid verhaal vertellen waarin alle sagen in het leven van Arthur aan bod komen, beginnende bij het veroveren van de troon en eindigend bij zijn dood. King Arthur: Legend of the Sword gaat op 23 maart 2017 in première.

Bekijk hier al ons Comic-Con nieuws

NieuwsFilm

meest populair