Lizzy Caplan gaat trouwen

Lizzy Caplan gaat trouwen

Haar wederhelft is 'Da Vinci's Demons'-acteur Tom Riley.

Now You See Me 2-actrice Lizzy Caplan is van plan om de vrouw van Tom Riley te worden, dat heeft E! News bevestigd. De 34-jarige Amerikaan, geboren in Californië, werd afgelopen vrijdag in Los Angeles gefotografeerd terwijl ze aan het winkelen was. Aan haar zijde was Tom Riley, en aan de vinger naast de pink een verlovingsring.

Het had uiteraard ook normale pracht kunnen zijn, maar de bovengenoemde website reikte uit naar de mensen van Caplan en haar vertegenwoordiger bekrachtigde het nieuws. De in Engeland geboren Riley zou al in mei om haar hand hebben gevraagd. Ze waren toen in New York City.

De twee hebben elkaar in januari 2015 ontmoet toen Caplan in Londen was voor opnames. Beiden zijn niet onbekend met tv-werk. Drie seizoenen lang speelde Riley de Italiaanse Leonardo Da Vinci in Starz' Da Vinci's Demons. Caplan was in het komische Party Down een cateraar voor zo'n 20 afleveringen en momenteel is ze te bewonderen in Masters of Sex. Met haar rol als Virginia Johnson heeft ze al diverse nominaties binnengesleept voor Beste actrice in een dramaserie. Het vierde seizoen verschijnt dit jaar in september.

Tegen het blad ELLE Canada liet ze een tijdje geleden weten dat daten met een acteur misschien geen goede zet lijkt. "Eigenlijk romantiseer ik het idee van een huisvader. Deels omdat ik dat erg sexy vind, maar ook omdat wanneer het twee acteurs betreft, en ze beiden werken en één een baby krijgt, dan moet de vrouw thuisblijven. Ik zie het voortdurend. Het komt zeer oneerlijk over."

NieuwsFilm

meest populair