Disney plant trilogie rond 'Han Solo'

Disney plant trilogie rond 'Han Solo'

Alden Ehrenreich krijgt het nog druk!

The New York Daily News schrijft dat Lucasfilm en Disney niet bepaald de minste plannen hebben met films rond een jonge Han Solo. Het is de bedoeling dat Alden Ehrenreich in een trilogie gaat spelen, daarvoor heeft hij in elk geval getekend. Een insider vertelde het volgende:

”Er is een gevoel van enthousiasme rond de Han Solo-film en het potentieel. Gezien ’t fit dat Hans vroege avonturen niet verbonden hoeven te zijn met het Keizerrijk, laat het verhaallijnen open met de kans om fans iets anders te geven. Ze kunnen nieuwe sterrenstelsels en gekke wezens bekijken en een hele reeks nieuwe personages introduceren.”

Het script voor de film wordt geschreven door Lawrence Kasdan en zijn zoon Jon. Centraal staat hoe Han Solo de smokkelaar, dief en onverlaat werd die Luke Skywalker en Obi-Wan Kenobi voor het eerst ontmoeten in Mos Eisley. Ook Chewbacca zal in de film figureren, vermoedelijk mag Joonas Suotamo de rol weer spelen, net als hij in The Force Awakens deed.

Han Solo wordt geregisseerd door Phil Lord en Chris Miller en staat gepland voor een release op 24 mei 2018. De opnames moeten in januari van start gaan.



NieuwsFilm

meest populair