Johnny Depp vertraagt scheiding volgens Amber Heard

Johnny Depp vertraagt scheiding volgens Amber Heard

De acteur weigert zijn financiële documenten over te dragen.

Amber Heard claimt dat Johnny Depp de scheidingsprocedure probeert de vertragen. Gisteren heeft de Drive Angry-actrice nieuwe juridische documenten ingediend waarin wordt beweert dat haar ex weigert zijn financiële documenten te overhandigen die nodig zijn om hun echtscheiding te regelen.

Vorige week reageerde Johnny op het verzoek om financiële informatie door zelf een aantal verzoeken in te dienen. Zo wil de 53-jarige acteur dat Amber Heard een geheimhoudingsverklaring ondertekent, voordat hij de documenten zal overdragen. In deze verklaring staat tevens dat de actrice 100.000 dollar per keer moet betalen als er financiele gegevens van de acteur worden gelekt, zelfs als dit niet door haar toedoen is veroorzaakt. De actrice vindt dit echter belachelijk en ziet het als een manier van Johnny om het proces te vertragen.

Het is niet vreemd dat Johnny Depp wil dat er een handtekening onder de verklaring staat voor er over wordt gegaan tot een overdracht. Heard en haar advocate, Samantha Spector, zijn namelijk al eerder betrokken geweest bij het lekken van informatie aan de media, betreffende specifieke bepalingen uit een eerdere regeling tussen Heard en Depp.

Johnny Depp en Amber Heard gingen eind mei uit elkaar na een huwelijk van maar vijftien maanden.

NieuwsFilm

meest populair