Roger Moore's stiefdochter overleden aan kanker

Roger Moore's stiefdochter overleden aan kanker

Ze is 47 jaar geworden.

Sir Roger Moore kondigde dinsdag via Twitter aan dat zijn stiefdochter op 47-jarige leeftijd is overleden. Hij plaatste twee foto's van Christina Knudsen en de tekst: "Onze beeldschone dochter Christina (ook bekend als Flossie) verloor 25 juli om 10 uur 's morgens haar strijd tegen kanker. We zijn kapot van verdriet."

Christina was de dochter van Kristina 'Kiki' Tholstrup, met wie de 88-jarige Moore trouwde in 2002. Ze is zijn vierde vrouw. Op zijn beurt was Moore de derde vader (tweede stiefvader) van Christina. Haar echte vader, zakenman Hans Christian Knudsen, nam zijn eigen leven toen Christina 6 jaar oud was.




Miljonair ondernemer Ole Tholstrup, Christina's tweede vader, stierf 20 jaar later aan de gevolgen van alcoholisme. Romantische relaties waren gelukkig een stuk minder heftig, maar eindigden ook niet allemaal even positief. Christina was getrouwd met een investeringsbankier, een huwelijk dat 13 maanden standhield. Later datete ze één van de bedenkers van Skype, de Deense Janis Fiijs.

Christina Knudsen groeide op in Frankrijk, maar noemde de afgelopen twintig jaar Londen haar thuis. Moore, die zeven keer in de huid van James Bond heeft gekropen, woont momenteel met Tholstrup in Zwitserland. In 1999 werd de Engelsman voor het eerst geridderd, 4 jaar later werd hij in een hogere ridderorde opgenomen.

NieuwsFilm

meest populair