Algemeen

Ben Foster naast Christian Bale in dramafilm 'Hostiles'

Scott Cooper (Crazy Heart, Out of the Furnace) regisseert.

door Zilko Tarici om 13:50 in Algemeen
Ben Foster (Warcraft) is de nieuwste toevoeging aan de cast van Crazy Heart-regisseur Scott Cooper western-drama Hostiles voor Waypoint Entertainment.

Christian Bale speelt in Hostiles de legendarische kapitein Joseph J. Blocker, die in 1892 na een hoop tegenstand ermee akkoord gaat om een stervend hoofd van een Indianenstam genaamd Chief Yellow Hawk (Wes Studi) terug te brengen naar zijn thuisplaats. De twee moeten een uiterst gevaarlijke tocht afleggen van een geïsoleerde legerpost in New Mexico tot de groene omgevingen van Montana. De voormalige rivalen komen op hun reis een jonge weduwe (Rosamund Pike) tegen, wier familie is uitgemoord. Zij besluit om de twee te vergezellen op hun reis, waarbij ze te maken krijgen met vijandige Comanche-stammen.

Naast de eerder genoemde acteurs zijn er in Hostiles ook rollen weggelegd voor Adam Beach, Q'orianka Kilcher, Jonathan Majors, Timothee Chalamet, Paul Anderson, Stephen Lang, Bill Camp, Peter Mullan, Michael Parks en Ryan Bingham. John Lesher en Ken Kao produceren de film, waarvan de opnames afgelopen week van start gingen in het Amerikaanse Santa Fe.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair