bioscoop release

Hostiles (2017)

We are all hostiles.

7,1 details

  • 127 Min
  • Avontuur
  • Drama
  • Western
  • Verenigde Staten
127 Min Verenigde Staten

Het is 1892 en een soldaat die een enorme hekel aan Indianen heeft staat op het punt om met pensioen te gaan, maar er staat hem nog één klus te wachten. Ironisch genoeg moet hij een op sterven liggende Cheyenne-opperhoofd en diens gezin terugbrengen naar de stam waar ze vandaan komen. Tijdens hun reis van Nieuw-Mexico naar Montana stuiten de heren op een jonge weduwe wier familie is vermoord. Ongeacht hun onderlinge frictie bundelen de soldaat en de indiaan hun krachten om de reis te overleven en hun medereizigers te beschermen tegen vijandige Comanche-stammen.

Regie
Scott Cooper
Cast
Christian Bale, Rosamund Pike, Ben Foster, Stephen Lang, Jesse Plemons, Peter Mullan, Q'orianka Kilcher, Adam Beach, Wes Studi, Paul Anderson, Rory Cochrane, Bill Camp, Scott Wilson, Timothée Chalamet, Robyn Malcolm, Tanaya Beatty.
Release
02.09.2017
Release NL
29.03.2018

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

alle artikelen (3)

Hostiles Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Hostiles

acties