Video

Nieuwe trailer western 'Hostiles' met Christian Bale

Cowboys en indianen versus andere cowboys en andere indianen.

door Kaj van Zoelen om 17:11 in Video
Bekijk hieronder de nieuwste trailer voor de western Hostiles, met onder andere Christian Bale, Wes Studi, Rosamund Pike en Ben Foster. Zij worden allemaal geregisseerd door Scott Cooper.Christian Bale speelt Captain Blocker, die in 1892 met een kleine groep soldaten het Cheyenne opperhoofd Chief Yellow Hawk (Wes Studi) en diens familie moet begeleiden, terug naar hun reservaat in Montana. Terwijl de twee al jarenlang bittere vijanden zijn, door een conflict waarbij zij beiden vele vrienden en geliefden verloren.

Blocker is net als John Wayne's personage in John Fords westernklassieker The Searchers een geharde veteraan en uitgesproken racist, die met zijn eigen vooroordelen in het reine moet komen tijdens de moeilijke reis door vijandig territorium. Een invloed waar Scott Cooper visueel meerdere keren naar verwijst in de trailer.

Coopers vorige film was het misdaaddrama Black Mass. Daarvoor werkte hij al eerder samen met Christian Bale in de misdaadthriller Out of the Furnace en brak hij door met de film waar Jeff Bridges een Oscar voor beste acteur voor won, de country-film Crazy Heart. Cooper blijft dus met Hostiles zeer Amerikaanse films maken.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BlackPowerWolf

Avatar

Wel jammer dat de video niet beschikbaar is. Verder een leuke trailer!

NieuwsFilm

meest populair