Video

Christian Bale reist door het wilde westen in trailer 'Hostiles'

Van regisseur Scott Cooper (Black Mass).

door Jim Pedd om 18:29 in Video
Binnenkort brengt regisseur Scott Cooper (Black Mass) ons een eigen western: Hostiles, waarin acteur Christian Bale een behoorlijk norse hoofdpersoon mag spelen. Dat blijkt wel uit onderstaande teaser trailer voor het drama. Die is behoorlijk sfeervol om naar te kijken, maar laat wel zien dat het geen gemakkelijke zit zal worden.

Centraal staat Captain Blocker (Bale), die een boel geweld gezien heeft. Op een dag krijgt hij de opdracht om Chief Yellow Hawk (Wes Studi) en zijn familie te helpen om terug te keren naar hun thuisland in Montana. Maar dat is geen missie die Blocker graag accepteert: Chief Yellow Hawk is al jaren zijn aartsvijand. De Chief doodde veel van zijn vrienden en omgekeerd verloor de Chief ook velen in zijn strijd tegen Blocker. Samen reizen ze door de prachtige prairies en het wilde westen en wordt Blocker gedwongen zijn eigen vooroordelen te confronteren bij het uitvoeren van zijn missie.

Vanaf 2 september in de VS in de bioscoop.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Toch knap hoe een land dat landen roofde en koloniseerde, zoveel sympathy en volgelingen die zich ook gerechtvaardigt voelde, dat nu het machtige Amerika is...

NieuwsFilm

meest populair