TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. The Raid 2 en Max Max: Beyond Thunderdome.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The Raid 2: Berandal (2014)

Zaterdag 30 juli om 22:00 op RTL5

The Raid 2: Berandal gaat direct verder waar het eerste deel eindigde. Agent Rama gaat undercover en infiltreert in een genadeloos Indonesisch misdaadsyndicaat om zijn familie te beschermen en de corruptie binnen zijn eigen politiemacht uit te roeien.
Bekijk de afbeelding

Eastern Promises (2007)

Zondag 31 juli om 20:00 op FOX

De mysterieuze en onverschrokken Nikolai maakt deel uit van een van de meest notoire families binnen de Londense georganiseerde misdaad. Zijn perfecte bestaan wordt verstoord als zijn wegen kruisen met die van Anna . Zij is een onschuldige vroedvrouw die vecht voor de hulpelozen. Per ongeluk vindt Anna bewijsmateriaal tegen de familie. Nikolai moet nu een oneindige keten van moord, leugens en wraak in werking stellen...
Bekijk de afbeelding

Mamma Mia! (2008)

Maandag 1 augustus om 20:30 op NET5

Donna , een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie , de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten. Voor Sophie's huwelijk heeft Donna haar twee oude hartsvrienden uitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie en de rijke, meermalen gescheiden Tanya van haar vroegere backing-band 'Donna and the Dynamos'. Maar Sophie heeft in het geheim zelf drie gasten uitgenodigd. Ze is op zoek gegaan naar de identiteit van haar vader die haar naar het altaar moet begeleiden en ze haalt drie mannen uit Donna's verleden naar het mediterrane paradijs waar ze 20 jaar daarvoor waren geweest. In de 24 chaotische, magische uren bloeit er nieuwe liefde op en oude romances vatten opnieuw vlam op dit weelderige eiland vol mogelijkheden.
Bekijk de afbeelding

Behind the Candelabra (2013)

Dinsdag 2 augustus om 20:30 op RTL8

'Behind the Candelabra' biedt een kijkje achter de schermen bij de vijf jaar durende relatie tussen Liberace en Thorson. Ondanks hun leeftijdsverschil en verschillende leefwereld, konden ze totaal niet zonder elkaar. We nemen een kijkje tijdens hun eerste ontmoeting in Liberace's kleedkamer en eindigen op het punt dat aan hun relatie publiekelijk een einde komt.
Bekijk de afbeelding

Mad Max Beyond Thunderdome (1985)

Woensdag 3 augustus om 23:25 op NET5

Door een nucleaire oorlog is zo'n beetje de hele beschaving verdwenen. Ouder en grijzer zwerft Max door de Australische woestijn, en komt uiteindelijk terecht in een nederzetting waar misdaad en criminaliteit hoogtij vieren.
Bekijk de afbeelding

Munich (2005)

Donderdag 4 augustus om 22:15 op RTL7

Tijdens de Olympische Spelen van 1972 in München, werd de Israelische ploeg gegijzeld door Palestijnse terroristen. Dit resulteerde in de dood van Israelische deelnemers. Een Mossad-agent krijgt de opdracht een team samen te stellen om de 11 verantwoordelijke Palestijnen te vinden en te vermoorden.
Bekijk de afbeelding

The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert (1994)

Vrijdag 5 augustus om 22:15 op NPO3

The adventures of Priscilla , Queen of the Desert is een bizarre komedie van Australier Stephen Elliott. Twee travestieten en een transsexueel trekken er per bus op uit en maken met hun playback -shows de Australische bush-bush onveilig. Hugo Weaving en Terence Stamp zien er in hun buitenissige kostuums fantastisch uit.


NieuwsFilm

meest populair