Meryl Streep in gesprek voor 'Mary Poppins Returns'

Meryl Streep in gesprek voor 'Mary Poppins Returns'

Het gaat om het personage Topsy, het nichtje van Mary Poppins (Emily Blunt).

Walt Disney Pictures is druk bezig met de casting van Mary Poppins Returns, het geplande vervolg op Mary Poppins (1964). Emily Blunt tekende eerder al voor de titelrol en Lin-Manuel Miranda speelt Jack de lantaarnopsteker. Als we Variety mogen geloven, worden ze mogelijk vergezeld door Meryl Streep. Mocht de Oscar-winnares tekenen, dan speelt ze het personage Topsy, een nicht van Mary Poppins.

Mary Poppins Returns wordt geregisseerd door Rob Marshall. Hij maakte ook al Disney's Into the Woods, een musicalfilm uit 2014 waarin Streep en Blunt ook al een rol speelde. Het scenario wordt geschreven door David Magee, die zich laat inspireren door The Mary Poppins Stories van P.L. Travers.

Het verhaal speelt zich af in Londen als deze stad zich in een depressie bevindt. We volgen de opgegroeide Jane en Michael Banks, die samen met Michaels drie kinderen bezoek krijgen van de raadselachtig Mary Poppins. Door haar unieke magische vermogen, en met behulp van haar vriend Jack, helpt ze de familie het plezier en wonder in hun leven te herontdekken.

Mary Poppins Returns moet rond de kerst van 2018 uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair