Jeremy Renner over zijn frustratie met 'The Avengers'

Jeremy Renner over zijn frustratie met 'The Avengers'

Hij wilde dat het personage dood zou gaan.

Het was natuurlijk al bekend dat acteur Jeremy Renner erg ontevreden was met hoe Hawkeye werd weergegeven in Joss Whedons The Avengers. Het personage was ongeveer twee minuten als zichzelf te zien en verwerd toen tot een soort zombie die werkte voor slechterik Loki (Tom Hiddleston). In het verleden vertelde Renner al eens daar echt niet blij mee te zijn, maar nu laat hij blijken hoe groot die frustratie wel niet was.

“Ik heb niemand dit ooit verteld, maar bij de eerste Avengers leerde ik Hawkeye pas net kennen en toen was ik meteen een zombie die voor Loki werkte. Ik wist op dat moment nog niet eens wie Hawkeye was. Dus ik raakte gefrustreerd, omdat ik er zo blij mee was het personage eindelijk beter te leren kennen. Ik deed bij elke scène alsof ik een hartaanval kreeg. Dus ik liep bijvoorbeeld met Scarlett Johansson en greep dan ineens naar mijn borst. Dan zeiden ze: ‘Wat ben je aan het doen man?!’ En zei ik: ‘Ik geef jullie een optie, dus als jullie me uit deze film willen gooien, gewoon doen, dan krijgt deze man een hartaanval.”

Gelukkig voor Renner is men daar niet in meegegaan. In Avengers: Age of Ultron kregen we een uitgebreide blik op het personage en zijn privéleven.



NieuwsFilm

meest populair