Algemeen

Jeremy Renner over zijn frustratie met 'The Avengers'

Hij wilde dat het personage dood zou gaan.

door Jim Pedd om 13:45 in Algemeen
Het was natuurlijk al bekend dat acteur Jeremy Renner erg ontevreden was met hoe Hawkeye werd weergegeven in Joss Whedons The Avengers. Het personage was ongeveer twee minuten als zichzelf te zien en verwerd toen tot een soort zombie die werkte voor slechterik Loki (Tom Hiddleston). In het verleden vertelde Renner al eens daar echt niet blij mee te zijn, maar nu laat hij blijken hoe groot die frustratie wel niet was.

“Ik heb niemand dit ooit verteld, maar bij de eerste Avengers leerde ik Hawkeye pas net kennen en toen was ik meteen een zombie die voor Loki werkte. Ik wist op dat moment nog niet eens wie Hawkeye was. Dus ik raakte gefrustreerd, omdat ik er zo blij mee was het personage eindelijk beter te leren kennen. Ik deed bij elke scène alsof ik een hartaanval kreeg. Dus ik liep bijvoorbeeld met Scarlett Johansson en greep dan ineens naar mijn borst. Dan zeiden ze: ‘Wat ben je aan het doen man?!’ En zei ik: ‘Ik geef jullie een optie, dus als jullie me uit deze film willen gooien, gewoon doen, dan krijgt deze man een hartaanval.”

Gelukkig voor Renner is men daar niet in meegegaan. In Avengers: Age of Ultron kregen we een uitgebreide blik op het personage en zijn privéleven.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

Inderdaad niet veel soeps, die Hawkeye.

Scheerzeep

Avatar

Saai, nutteloos personage.

adofmirosch

Avatar

Scheerzeep "Saai, nutteloos personage."In de films wel, maar in de comic's een van mijn favoriete avengers.

ridjieddo

Avatar

adofmirosch "In de films wel, maar in de comic's een van mijn favoriete avengers."


PIZZADOG

YOLO

Avatar

Tja, ik besef mij dat hij zelfs meer screentime hebt gekregen in een Captain America film ipv Avengers. Dat terwijl hij een bijrol had in Captain America Civel War.

Frietgezicht

Avatar

Best raar. Als ik opeens aanbod krijg om een grote Hollywood-film ene Pandaman of Mr Arrow ofzo te spelen zou ik toch echt op internet mij compleet verdiepen in het personage of comics aanschaffen en niet op de set zo'n personage leren kennen.

En hij moet niet zo zeiken. Wat had die dan verwacht als je zo'n karakter speelt en karakters als Hulk, Iron Man enz ook meedoen. Leerde hij ht script ook pas kennen op de set?

Ereptile

Avatar

Een beetje kinderachtig van Renner... Voor de film was de rol best goed geschreven. Op dat moment in het verhaal was er een zombie nodig. Stellan Skasgard zag je ook niet moeilijk doen. (Ook al heeft hij natuurlijk wel een grote rol gehad in Thor). Bovendien heeft Hawkeye ook best goede scenes op het eind van de film, tegen de aliens en Loki.

nieuwslaatste nieuws

meest populair