Algemeen

Duidelijk blik op Yondu in 'Guardians Of The Galaxy Vol.2'

Met een flinke hanenkam.

door Bram de Groot om 11:58 in Algemeen
Regisseur James Gunn heeft onlangs al aangegeven dat Michael Rookers personage Yondu Udonta een bijzonder belangrijke rol heeft in Guardians Of The Galaxy Vol.2. Hieronder zie je een nieuwe blik op het opvallende personage.

In het eerste deel speelde Rooker al de rol van de vreemde Yondu, de leider van de ruimtepiraten Ravagers. Yondu ontvoert Chris Pratts Peter Quill/Star-Lord van de aarde en gedurende de eerste film blijkt dat ze een flinke historie hebben. In het tweede deel zal Yondu waarschijnlijk (op een of andere manier) onderdeel uitmaken van de Guardians, te zien op de recente concept-art.

Onderstaande foto werd onthuld door Marvel. Yunda lijkt een flink grotere hanenkam te hebben dan in de succesvolle eerste film. Vol. 2 verschijnt op 27 april in de Nederlandse bioscoopzalen.
Hieronder nogmaals de concept-art waarop we naast de bekende gezichten ook een nieuw personage zien, namelijk Mantis. Deze wordt gespeeld door Pom Klementieff (Oldboy). Zij sluit mogelijk ook aan bij de Guardians, bestaande uit Chris Pratt (Peter Quill/Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Vin Diesel (stem - baby - Groot), Bradley Cooper (Rocket), Michael Rooker (Yondu Udonta) en Karen Gillan (Nebula).

Klik voor een vergroting
6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Die mohawk heeft Yondu officieel ook in de comics Smiley face Ik kan me vaag herinneren ergens gelezen te hebben dat sommige fans van de comics zich al afvroegen waarom Yondu die mohawk niet had in GotG 1 Smiley face

afbeelding

Jan231

Avatar

Ik krijg gewoon pijn in de buik als ik dan Tomahawk lees in plaats van Mohawk. Plaatsvervangende schaamte...

Ed Crane

Avatar

Maar ergens klopt het wel, z'n mohawk lijkt ook op een tomahawk. Gewoon aan een lang stuk hout vastklikken en je hebt er een.

Goov25

Avatar

Ed Crane "Maar ergens klopt het wel, z'n mohawk lijkt ook op een tomahawk. Gewoon aan een lang stuk hout vastklikken en je hebt er een."

Dus eigenlijk een tomohawk ;)

NieuwsFilm

meest populair