Nieuwe trailer 'Eight Days A Week', Ron Howards Beatles film

Nieuwe trailer 'Eight Days A Week', Ron Howards Beatles film

De tweede trailer voor 'The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years' laat een stuk meer beelden zien van de band in hun jonge jaren.

Er is een tweede trailer verschenen voor Ron Howards documentaire over de eerste helft van de carrière van The Beatles, The Beatles: Eight Days a Week. Die inmiddels een subtitel heeft gekregen en voluit The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years heet. De nieuwe trailer van de docu duurt twee keer zo lang als de eerste trailer, en biedt een korte blik op onder andere nog nooit eerder vertoond beeldmateriaal van The Beatles in hun wildste jaren, toen ze nog over de hele wereld toerden.

The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years verhaalt over de periode van 1962 tot 1966, van de eerste optredens van de band in de Cavern Club te Liverpool tot aan hun laatste concert in Candlestick Park in San Francisco. Het is de tijd waarin Paul McCartney, John Lennon, George Harrison en Ringo Starr bij elkaar kwamen, als The Beatles de wereld veroverden en een internationaal fenomeen werden. De documentaire zal verkennen hoe de bandleden met elkaar samenwerkten, tot beslissingen kwamen en hun carrières opbouwden, met daarnaast aandacht voor hun muzikale talenten en persoonlijkheden.



NieuwsFilm

meest populair