Algemeen

FT Off-topic 4 augustus 2016

Plaats hier al je filmnieuws en video's die wij (nog) niet geplaatst hebben.

door FilmTotaal op 04.08.2016 om 16:30 in Algemeen
Alles kan hier dus door jullie zelf gepost worden. Nieuwtjes, roddels, video's etc... (geen schaamteloze zelfpromotie of spam)

Graag zien we dat jullie een bronvermelding met link bij je bericht plaatsen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Klapper

Avatar

En hoe lang ga je hier mee door?

ridjieddo

Avatar

Ga zo door Moofie!!! Je zal ze krijgen!!

Kan mij nog goed 2015 herinneren waar we haast elke dag zaten te klagen dat onze reacties (aangaande taalfouten in bijna elk artikel)nooit werden gelezen. Uiteindelijk toch een reply van een van de moderators - ja we horen jullie en begrijpen het absoluut en we beloven dat in 2016 alles gaat veranderen! Nee hoor, zelfde (ver)taalfouten en totaal geen gehoor geven aan input van Filmtotaal-bezoekers.

Banned

Avatar

Er is een eerst bootleg op het internet te vinden van een teaser voor Dunkirk... Weliswaar een stukje uit de teaser. Nolan gaat ons weer eens in de watten leggen. Verwacht wordt dat ie officieel binnenkort ook wel op het net komt.

Jim

Avatar

mooffie "[size=25]Waarom kan er niet gereageerd worden op het artikel Fikse kritiek op eerste beelden 'The Great Wall'? Een foutje of censuur (zoals men in China gewend is)?[/size]"


Hey Mooffie, dan bij deze je reactie. Er kwamen helaas enkele ongewenste (op 't randje van wenselijk balancerende) reacties binnen op dat bericht en die zien we hier liever niet. Iedereen moet een mening kunnen hebben en zeggen wat hij/zij vindt, maar wij zijn verantwoordelijk voor de inhoud op deze website. Helaas kunnen we een topic niet eeuwig in de gaten houden, dus hebben we voor deze oplossing gekozen, die wellicht geen schoonheidsprijs verdient.

NieuwsFilm