Algemeen

Ruby Rose jaagt samen met Jason Statham op prehistorische haai in 'Meg'

Ook Fan Bingbing zal te zien in de film van Jon Turteltaub.

door Zilko Tarici om 12:38 in Algemeen
Orange is the New Black-actrice Ruby Rose is in onderhandelingen om een rol te spelen naast Jason Statham en Fan Bingbing in de monsterhaai-film Meg voor Warner Bros. Pictures en Gravity Pictures.

Jon Turteltaub (National Treasure) regissert de film, die gaat over een voormalige marine-kapitein/duikexpert (Statham) die de taak krijgt om een groep Chinese wetenschappers te redden van een angstaanjagende dreiging: een Carcharodon Megalodon (lees: big ass haai).

Rose zal de rol spelen van Jaxx, een ingenieur en lid van Stathams team. Rose timmert flink aan de weg in de wereld van de actiefilm; zo zal ze volgend jaar ook te zien zijn in actiefilms xXx: The Return of Xander Cage, John Wick 2 en Resident Evil: The Final Chapter.

Lorenzo di Bonaventura, Belle Avery en Colin Wilson produceren de film. Meg moet in het voorjaar van 2018 onze bioscopen terroriseren.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Paul83

Avatar

Man man man, komt die film dan eindelijk van de grond? Kan me nog herinneren dat Jan de Bond de voornaamste kandidaat was om te regisseren.

Turteltaub is overigens niet verkeerd gezien zijn vermakelijke oeuvre....En Statham eindelijk weer in een film! Heeft even geduurd ;)

ferryb86

Avatar

Yes!!! eindelijk na die concept art toendertijd kijk ik hier al lang naar uit! en nee plaats geen link van de concept art, zoek lekker zelf maar :P

ferryb86

Avatar

Yes!!! eindelijk na die concept art toendertijd kijk ik hier al lang naar uit! en nee plaats geen link van de concept art, zoek lekker zelf maar :P

Chris23

Avatar

Jason Statham? Hmmm , ik ben gelijk een stuk ongeruster.

ridjieddo

Avatar

Turteltaub is tortelduif in het Duits

Ed Crane

Avatar

Ik nam eigenlijk aan dat Statham dan de prehistorische haai zou spelen.

NieuwsFilm