David Ayer: mijn versie 'Suicide Squad' draait al in de bioscoop

David Ayer: mijn versie 'Suicide Squad' draait al in de bioscoop

En komt er een Director's Cut?

Gisteren plaatsen we nog een artikel over de productiehel van de DC-superheldenfilm Suicide Squad. Nu blijkt dat de versie die in de bioscoop te zien is gewoon de versie is van David Ayer. Dit meldt de regisseur zelf aan Collider.

"We hebben het nodige liggen. Er is zeker meer dan 10 minuten aan materiaal. Maar deze versie van de film is mijn versie. Er is niet een soort van parallel universum-versie van deze film, de verschenen film is mijn versie," aldus Ayer over de kans dat er een Director's Cut van de film verschijnt.

"En dat is één van de moeilijkste dingen van het schrijven, filmen en regisseren van een film. Je eindigt met wezen waar je helemaal gek op bent en waarvan je denkt dat ze geweldig zijn, maar de film is een dictatuur [lacht], niet een democratie. Als iets cool en charismatisch is dan betekent dat nog niet dat deze moet overleven in de finale versie. De flow van de film is de belangrijkste leider."

Op basis van bovenstaande uitlatingen neemt de regisseur van films als End of Watch en Fury de volledige verantwoordelijkheid op zich en lijken de problemen rond de productie toch wat minder ernstig dan in het eerdere bericht werd verondersteld.



NieuwsFilm

meest populair