Algemeen

Eerste foto's uit Denis Villeneuve’s 'Arrival'

De sci-fi film met onder meer Amy Adams en Jeremy Renner.

door Bram de Groot om 08:00 in Algemeen
Paramount Pictures heeft de eerste stills onthuld uit de nieuwe film van Denis Villeneuve, bekend van toppers als Prisoners en Sicario. Het betreft de science fiction film Arrival en de grote namen Amy Adams en Jeremy Renner hebben de hoofdrollen.

In Arrival, eerder bekend onder de titel Story of Your Life, landen buitenaardse wezens op onze planeet. Een taalkundige wordt door de Amerikaanse overheid gerekruteerd om met de aliens te kunnen communiceren. Terwijl ze de taal van de wezens onder de knie krijgt, krijgt ze een aantal flashbacks. Deze blijken de sleutel tot het ontraadselen van een groter mysterie rondom het buitenaards bezoek.

De film is gebaseerd op het boek 'Story Of Your Life' uit 1998 van schrijver Ted Chiang. Renner omschreef Arrival al eens als een mix tussen films van Stanley Kubrick en Steven Spielberg. De Amerikaanse verschijningsdatum staat op 11 november en later vandaag zou de trailer moeten verschijnen.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Shifty777

Avatar

Op een of andere manier heb ik dit helemaal gemist, ik dacht dat hij aan Blade Runner twee bezig was. Maar een nieuwe film van hem is altijd goed nieuws, dus ik kijk er naar uit.

YOLO

Avatar

Shifty777 "Op een of andere manier heb ik dit helemaal gemist, ik dacht dat hij aan Blade Runner twee bezig was."
Dat komt omdat deze film later de onder de rader is gekomen. D.w.z. alle Denis nieuws ging naar Sicario, omdat Denise die film direct na Prisoners maakte en uiteraard het nieuws rondom Blade Runner 2.

Echter in begin 2014 was het bekend gemaakt dat Denis Story of Your Life zou gaan verfilmen. Het was pas in begin 2015 bekend gemaakt dat Denis de regie van Blade Runner 2 zou gaan doen. Volgens mij was Denis wel flink bezig met de pre-productie van Blade Runner 2, terwijl hij bezig was met Arrival/Story of Your Life.

ridjieddo

Avatar

Vind die Amy Adams maar een overschatte actrice. Ze heeft een irritante kop en ze acteert zo overdreven. Emily Blunt lijkt me veel geschikter voor deze rol.

kidcassidy

Avatar

De teaser trailer is al uit:

NieuwsFilm

meest populair