Rock boos op tegenspelers in 'Fast 8'

Rock boos op tegenspelers in 'Fast 8'

"Candy asses" zijn het volgens hem op Instagram.

Dwayne 'The Rock' Johnson heeft zich op Instagram kritisch uitgelaten over enkele van zijn tegenspelers, hoewel hij geen namen noemt. In het bericht meldt hij eerst dat hij bijna klaar is met zijn opnames voor Fast & Furious 8 en dat hij met plezier heeft samengewerkt met Universal, gevolgd door niks dan lof en liefde voor zijn tegenspeelsters. Maar zijn tegenspelers zijn een ander verhaal. Sommigen zijn wel “echte mannen en professionals”. Maar zij die dat niet zijn, zijn te schijterig om daar iets aan te doen. “Candy asses


Volgens Johnson zullen we als we volgend jaar april Fast & Furious 8 zien, in sommige scenes waarin hij boos wordt op anderen, hem niet zien acteren. Over wie hij het dan heeft laat hij open voor speculatie. Het zouden onder andere Vin Diesel, Jason Statham, Tyrese, Ludacris, Scott Eastwood of zelfs Kurt Russell kunnen zijn. Tegelijk wijst de Rock er wel op dat die woede goed voor de film was, en prima bij zijn personage paste. Als mede-producent van Fast 8 is hij juist wel gelukkig met de frictie.

Die opmerkingen aan het eind doen haast vermoeden dat het allemaal nep is om de film extra aandacht te geven en de hype-machine draaiende te houden, wat bij deze gelukt is. Johnson werd immers ooit beroemd als showworstelaar, een theatervorm die grossiert in de nep-conflicten tussen de worstelaars om spanning rondom 'gevechten' te creëren.

NieuwsFilm

meest populair