Algemeen

Rock boos op tegenspelers in 'Fast 8'

"Candy asses" zijn het volgens hem op Instagram.

door Kaj van Zoelen om 17:22 in Algemeen
Dwayne 'The Rock' Johnson heeft zich op Instagram kritisch uitgelaten over enkele van zijn tegenspelers, hoewel hij geen namen noemt. In het bericht meldt hij eerst dat hij bijna klaar is met zijn opnames voor Fast & Furious 8 en dat hij met plezier heeft samengewerkt met Universal, gevolgd door niks dan lof en liefde voor zijn tegenspeelsters. Maar zijn tegenspelers zijn een ander verhaal. Sommigen zijn wel “echte mannen en professionals”. Maar zij die dat niet zijn, zijn te schijterig om daar iets aan te doen. “Candy asses


Volgens Johnson zullen we als we volgend jaar april Fast & Furious 8 zien, in sommige scenes waarin hij boos wordt op anderen, hem niet zien acteren. Over wie hij het dan heeft laat hij open voor speculatie. Het zouden onder andere Vin Diesel, Jason Statham, Tyrese, Ludacris, Scott Eastwood of zelfs Kurt Russell kunnen zijn. Tegelijk wijst de Rock er wel op dat die woede goed voor de film was, en prima bij zijn personage paste. Als mede-producent van Fast 8 is hij juist wel gelukkig met de frictie.

Die opmerkingen aan het eind doen haast vermoeden dat het allemaal nep is om de film extra aandacht te geven en de hype-machine draaiende te houden, wat bij deze gelukt is. Johnson werd immers ooit beroemd als showworstelaar, een theatervorm die grossiert in de nep-conflicten tussen de worstelaars om spanning rondom 'gevechten' te creëren.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Hoop niet dat The Rock zich gaat verlagen naar dat gezeik op twitter en dat het nep is. Juist heerlijk dat hij zo'n beest op het scherm is maar in real life lijkt over te komen als een normale aardige vent zonder gedoe.
Klaag je dan toch noem dan ook namen.

Dinomite

Avatar

Beetje slap van The Rock dat ie Vin & Co afkraakt dat t geen echte profesionels en "candy asses" zijn om daarna zelf als een mietje een boos facebook bericht te plaatsen.

Spider-fan

Avatar

Klinkt als een publiciteits-stunt, maar aan de andere kant heeft deze serie dat nauwelijks nodig, dus het zou echt kunnen zijn - al is dat van de goedlachse Johnson niet echt voor te stellen of hij zat even minder goed in zijn vel...

Muufley

Avatar

Dinomite "Beetje slap van The Rock dat ie Vin & Co afkraakt dat t geen echte profesionels en "candy asses" zijn om daarna zelf als een mietje een boos facebook bericht te plaatsen."


Zeer twijfelachtig dat hij het over Vin Diesel of zelfs anderen waar hij al eerder mee heeft samengewerkt heeft. Maar kom, jij hebt duidelijk je mening al klaar.

Dinomite

Avatar

Het is zowiezo vin diesel, want de twee schijnen het alweer te hebben bijgelegd.
Plus wie zou het anders moeten zijn. Aangezien het vrij duidelijk is dat het om de acteurs gaat en geen crew.

Decepticon

Avatar

Ik ben verder nog niks gelezen op het web, of er daadwerkelijk frustratie was van Dwayne, maar lijkt mij duidelijk een publiciteitsstunt, om hype voor de film te maken.
The Rock is altijd heel collegiaal en respectvol op de filmset.

Het zou iig nooit over Statham gaan, want die zou hem alle hoeken van de set kunnen laten zien. Dwayne zei tussen Furious 7 dat Statham een echte bad-ass is.

Decepticon

Avatar

Dinomite "Het is zowiezo vin diesel, want de twee schijnen het alweer te hebben bijgelegd.
Plus wie zou het anders moeten zijn. Aangezien het vrij duidelijk is dat het om de acteurs gaat en geen crew."
Heb je geen link of bron hiervan?

EntertainmentWatcher

Avatar

Decepticon "...Het zou iig nooit over Statham gaan, want die zou hem alle hoeken van de set kunnen laten zien..."


Statham The Rock alle hoeken laten zien??? hahaha, laat me niet lachen. Jason mag blij zijn als ie niks gebroken heeft als ze echt gevochten zouden hebben.

Dinomite

Avatar

Decepticon "Heb je geen link of bron hiervan?"


Als je op google vin diesel rock invuld is het het eerste wat je ziet.
Of het echt weer goed zit is nog maar de vraag natuurlijk maar je moet het doen met de informatie die er is denk ik dan maar.

Decepticon

Avatar

EntertainmentWatcher "Statham The Rock alle hoeken laten zien??? hahaha, laat me niet lachen. Jason mag blij zijn als ie niks gebroken heeft als ze echt gevochten zouden hebben."
Verdiep jij je eerst maar eens in wat beide heren kunnen.
The Rock is wel een beer, maar hij is alleen maar sterk en kan worstelen. En zo groot/lang is Johnson niet.
Statham heeft wel wat meer in zijn mars hoor!

Brasco

Avatar

Er is wel degelijk ruzie geweest op de set, alleen is dit inmiddels al opgeklaard. Over wie het gaat zegt The Rock er niet bij, maar zijn laatste post is al wat positiever:

https://www.instagram.com/p/BI8ZYHgj6Iv/?taken-by=therock

Shifty777

Avatar

Decepticon "Verdiep jij je eerst maar eens in wat beide heren kunnen.
The Rock is wel een beer, maar hij is alleen maar sterk en kan worstelen. En zo groot/lang is Johnson niet.
Statham heeft wel wat meer in zijn mars hoor!"


Johnson is 1.96m, dat vind ik toch wel best groot.

OT: Schijnt nog steeds gezeik te zijn en de kritiek van Johnson blijkt puur op Vin Diesel gericht te zijn.

http://www.tmz.com/2016/08/10/vin-diesel-the-rock-fast-furious-8-feud/

nieuwslaatste nieuws

meest populair