Ook Anne Hathaway en Rihanna in 'Ocean's Eight'

Ook Anne Hathaway en Rihanna in 'Ocean's Eight'

Slechts nog één actrice is nog niet onthuld.

Volgens Deadline hebben de drie sterren Anne Hathaway (actrice), Rihanna (popster) en Awkwafina (rapper) zich aangesloten bij de groeiende cast voor de vrouwelijke versie van de bekende Ocean's Eleven-films. De breinen achter de reboot Ocean's 8 zijn studio Warner Bros., schrijver Olivia Milch en regisseur Gary Ross, bekend van Free State of Jones en The Hunger Games. Ocean's-trilogie regisseur Steven Soderbergh is een van de producenten.

De drie sluit aan bij de eerder onthulde namen Sandra Bullock, Cate Blanchett, Mindy Kaling en Helena Bonham Carter. Hiermee zijn er zeven van de acht namen bekend. Mogelijk is de eerder genoemde Elizabeth Banks de actrice die het achttal compleet maakt.

De film zal een relatie hebben met de eerdere Ocean's-films, aangezien Bullock de oud-gedetineerde zus van George Clooney's Danny Ocean speelt. Haar rechterhand wordt ingevuld door Blanchett (zeg maar de rol van Brad Pitts Rusty). In de film ontstaat een team van dievegges die een ketting wil stelen tijdens de Met Ball in New York City. Zo kunnen ze een schurkachtige galeriehouder ontmaskeren.

De opnames moeten nog dit jaar starten en de kans op cameo's lijkt groot. De verschijningsdatum is nog niet geprikt.



NieuwsFilm

meest populair