Sebastian Stan op zoek naar familiefortuin in 'We Have Always Lived in the Castle'

Sebastian Stan op zoek naar familiefortuin in 'We Have Always Lived in the Castle'

Een thriller gebaseerd op de gelijknamige roman van Shirley Jackson.

Captain America: The Winter Soldier en Civil War-acteur Sebastian Stan is de eerste persoon die een plekje in de cast van We Have Always Lived in the Castle heeft bemachtigd. Regisseuse Stacie Passon staat aan het roer van de griezelige thriller/mysterie - een adaptatie van het laatste, gelijknamige, boek van schrijfster Shirley Jackson. Deze verscheen op de markt in 1962.

Het verhaal draait om de familie Blackwood, of beter gezegd: de resterende leden van de familie Blackwood. In het verleden verloren ze in één avond vier bloedverwanten wegens vergiftiging. De enige overlevenden zijn de 18-jarige Merricat, haar oudere zus Constance en hun oom Julian. Ze leven in een groots huis, afgezonderd van een nabijgelegen dorp.

Merricat ziet een vervelende tijd tegemoet wanneer verre neef Charles (Stan) op de stoep staat. Hij wordt al snel dikke vrienden met Constance, tot ergernis van Merricat. Zij vermoedt dat Charles enkel op hun geld uit is. Het arriveren van hun neef brengt verscheidene donkere zaken in beweging, waaronder het bootleggen van familiegeheimen.

Stacie Passon schreef samen met Mark Kruger het scenario. Deze maand beginnen de opnames in Dublin, Ierland. Further Films en Great Point Media zijn verantwoordelijk voor de productie.

NieuwsFilm

meest populair