Jennifer Lawrence en Chris Pratt doen sci-fi op eerste foto's 'Passengers'

Jennifer Lawrence en Chris Pratt doen sci-fi op eerste foto's 'Passengers'

Regisseur Morten Tyldum laat zich daarnaast uit over wat we van de film kunnen verwachten.

Na lang wachten heeft Sony Pictures eindelijk de eerste foto's van de nieuwe scifi-film Passengers vrijgegeven. In de film van regisseur Morten Tyldum (The Imitation Game) worden de hoofdrollen gespeeld door Jennifer Lawrence en Chris Pratt, die beiden te zien zijn op de twee foto's. Tyldum vertelde op zijn beurt aan Entertainment Weekly wat we kunnen verwachten van de film:

''Je zult lachen en huilen en je adem inhouden en op het puntje van je stoel zitten... We hebben er een speelse film van gemaakt. Met Chris in Jen is het onmogelijk om er geen vermakelijk film van te maken, ze dragen een hoop bij op de set. Ze zijn beiden ontzettend grappig. Tegelijkertijd zijn ze net zo goed in dramatische scenes en hebben ze een geweldige chemie. Het is fantastisch om hen om mij heen te hebben. In deze tijd van sequels en reboots is het ontzettend verfrissend om twee van de grootste filmsterren ter wereld samen te zien in een originele film.''

Het script van Passengers werd geschreven door Jon Spaihts en gaat over Jim Preston (Pratt), een monteur die tijdens een 120 jaar durende reis naar een afgelegen gekoloniseerde planeet de eerste persoon blijkt waarvan de slaapcabine het begeeft. Hij wordt hierdoor honderd jaar vroeger dan gepland wakker en wordt in zijn gigantische ruimteschip omgeven door enkel robots en androïdes. Een jaar na zijn ontwaking besluit hij om een medepassagier te doen ontwaken; een prachtige journaliste genaamd Aurora (Lawrence). Al snel worden de twee verliefd, maar moeten ze ook zien om te gaan met het feit dat Aurora erachter komt dat Jim haar heeft ontwaakt en een ernstig defect aan het schip.

Naast Lawrence en Pratt zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Michael Sheen en Laurence Fishburne, De film draait vanaf 22 december in de Nederlandse bioscopen.





NieuwsFilm

meest populair