Onthullende trailer 'Arrival'

Onthullende trailer 'Arrival'

Na de mysterieuze beelden laatst, nu een duidelijkere trailer.

Nadat er onlangs een teaser was, is er nu een eerste volledige trailer voor het intrigerende Arrival. Daarnaast is er een hele berg posters vrijgegeven, allemaal een variatie op hetzelfde thema.

In de trailer zien we hoe Amy Adams opgepikt wordt door het Amerikaanse leger om contact te leggen met buitenaardse wezens. Elke achttien uur gaat er een deur open in het ruimteschip en dan gaat men dus naar binnen. Vervolgens is het wachten tot de buitenaardse wezens aankomen en iets van ze te zien. Wat hun intentie is, wordt niet zeker, maar het is aan Amy Adams om de taal van de wezens te ontcijferen, om zo te voorkomen dat er oorlog komt.

Waar de vorige teaser vrijwel niets onthulde van de film, schept de nieuwe trailer meer duidelijkheid over de nieuwe film van regisseur Dennis Villeneuve. De film is gebaseerd op het boek van Ted Chiang uit 1998, Story of Your Life. Het screipt is geschreven door Eric Heisserer.



Dan is er nog een twaalftal posters, een voor elk van de ruimteschepen die zich op de Aarde bevinden. De film gaat in première tijdens het Filmfestival van Venetië, op 2 september. In de VS draait deze vervolgens vanaf 11 november in de bioscoop en in Nederland vanaf 9 februari 2017.

























NieuwsFilm

meest populair