Reese Witherspoon en Nicole Kidman zijn 'Truly Madly Guilty'

Reese Witherspoon en Nicole Kidman zijn 'Truly Madly Guilty'

Het duo gaat opnieuw samenwerken aan een boekverfilming van Liane Moriarty.

Liane Moriarty is geen familie van de aartsvijand van Sherlock Holmes, maar een Australische schrijfster (zus van Jaclyn Moriarty) met drie kinderboeken en zeven romans voor volwassenen op haar naam. De voorlaatste roman, Big Little Lies (2014), wordt momenteel tot serie verwerkt door Reese Witherspoon en Nicole Kidman, die zowel de serie produceren als hoofdrollen daarin spelen.

Nu kunnen de twee actrices niet genoeg krijgen van het werk van Moriarty en hebben ze via hun productiemaatschappijen samen de rechten gekocht voor de verfilming van Moriarty's nieuwste boek, Truly Madly Guilty. Het boek verkent een aantal fundamentele relaties zoals het huwelijk, het ouderschap en vriendschap, en hoe makkelijk het is om die als vanzelfsprekend te vinden. Het verhaal daaromheen vindt plaats tijdens één weekend, met zes volwassenen en drie kinderen.

Er is nog geen schrijver of regisseur voor de film aangetrokken, en het is nog niet duidelijk of Nicole Kidman en Reese Witherspoon naast de productie ook enig acteerwerk op zich zullen nemen (maar waarom niet? Een uitgelezen mogelijkheid om voor zichzelf goede hoofdrollen te creëren). Wel duidelijk is dat het een film moet worden dit keer, geen serie zoals Big Little Lies. Waarin naast het duo ook onder andere Shailene Woodley, Zoë Kravitz, Laura Dern en Alexander Skarsgard een rol hebben. Er is nog niet bekend wanneer Big Little Lies te zien zal zijn, behalve dat dit in 2017 moet gebeuren.



NieuwsFilm

meest populair