Kevin Smith neemt het op voor dochter Harley Quinn

Kevin Smith neemt het op voor dochter Harley Quinn

Een Instagram-trol wenste haar kanker en de dood toe.

Of zijn dochter nu op straat of via een internetomgeving gepijnigd wordt, papa Kevin Smith staat paraat om zijn kind te beschermen. Begin deze week plaatste Smith's 17-jarige dochter Harley Quinn een foto van haarzelf op Instagram, wat iemand ertoe dreef om een negatief bericht achter te laten.

"Je bent zo lelijk als de pest. En die strontfilm 'Yoga Hosers' zou verbannen moeten worden. Je talentloze klote vader kan de pest krijgen omdat hij zijn film met 'The Matrix' vergeleek. Je bent een kankergezwel en ik hoop oprecht dat je net zoals Lindsay Lohan eindigt en sterft."

De 46-jarige filmmaker plaatste de boodschap op zijn eigen account. Smith besloot nadien de internettrol advies te geven: "Als je mij of mijn kind zo erg haat, kan je beter je tijd gebruiken om je eigen dromen te verwezenlijken. In plaats van anderen aan te vallen die hetzelfde proberen. De beste wraak is waanzinnig goed leven. Dus als je een 17-jarig meisje wil straffen voor de zware misdaad van gelukkig leven, kan je beter succes boeken met je eigen bestaan."

Hij vervolgt:



NieuwsFilm

meest populair