Johnny Depp & Amber Heard zetten punt achter echtscheiding

Johnny Depp & Amber Heard zetten punt achter echtscheiding

Ze zijn het eens geworden: de actrice loopt met 7 miljoen dollar weg.

Amber Heard's eerste huwelijk, en Johnny Depp's tweede, gaat de geschiedenisboeken in als een flater, maar er is desondanks eindelijk een eind aan gekomen. De twee waren 15 maanden getrouwd. Mei dit jaar diende de 30-jarige Heard de scheidingspapieren in, huiselijk geweld was de voornaamste reden om van Depp te scheiden. Na drie maanden is het acteurskoppel eindelijk tot een schikking gekomen.

Het overeenkomen van de scheidingsdetails is belangrijk, zeker omdat het deze week gebeurd is. Anders moesten Depp en Heard het in de rechtszaal uitvechten. Laatstgenoemde actrice had van het weekend verklaard hoe zij de zaak zou behandelen. Depp had dat nog niet gedaan, ondanks dat de acteur het allemaal graag achter de rug wilde hebben.

De details luiden als volgt: Depp zal een bedrag van 7 miljoen dollar aan zijn toekomstige ex-vrouw uitbetalen. Op haar beurt gaat Heard het openstaande contactverbod opheffen die Depp een tijdje geleden toegewezen kreeg. Hier zal ze in de toekomst geen beroep meer op mogen doen. Om haar oprechtheid tevens te beschermen heeft Heard aangegeven het verworven geld aan goede doelen te schenken. Daarmee wil ze nogmaals benadrukken dat de vechtscheiding nooit om geld draaide. Eerder nam ze al afstand van partneralimentatie.

Een ingewijde weet te melden waarom Amber Heard eindelijk een punt achter het bekvechten heeft gezet. "Ze wilde dat het voorbij was. Het heeft haar, familieleden en vrienden emotioneel hard geraakt." Dezelfde persoon onthult eveneens waarom het zo lang duurde. "Ze wilden niet op elkaars verzoeken ingaan, omdat het hardnekkige mensen zijn. Amber heeft lang geleefd met veel pijn en werd altijd hard getroffen door Johnny's gedrag, maar ze koos ervoor niets te zeggen. Wanneer iets gebeurde betuigde hij zijn spijt en lieten ze 'het' achter zich. Johnny wilde dat niemand hier ooit iets van ontdekte."

Het huiselijk geweld is d.m.v. foto's en videobeelden aan het licht gebracht. Depp was, volgens eerdere berichten, altijd onder invloed van medicijnen of drank wanneer problemen opborrelden. Desondanks wenst Heard hem het beste toe. Een bron: "Amber hoopt dat Johnny de hulp opzoekt die hij nodig heeft."

NieuwsFilm

meest populair