Ook 'Rogue One'-slechterik Krennic krijgt een Empire-cover

Ook 'Rogue One'-slechterik Krennic krijgt een Empire-cover

En hoe briljant is de Rogue One trailer met de Beastie Boys op de achtergrond?

Update: Ondertussen is er ook voor slechterik Krennic, gespeeld door Ben Mendelsohn, een cover vrijgegeven. Maar eigenlijk is de trailer die je onderaan dit bericht vindt veel leuker. Daarin horen we het Beastie Boys nummer 'Sabotage', dat ook al te horen was in Star Trek en Star Trek Beyond.



Empire Magazine heeft zijn eerste Rogue One-cover onthuld. Later vandaag komt er nog eentje online te staan, die we dan natuurlijk in dit bericht zullen plaatsen. De eerste poster toont de rebellen die de plannen voor de eerste Death Star moeten stelen van het Keizerrijk. Van links naar rechts zien we daarop Donnie Yen als Chirrut Imwe, Jiang Wen als Baze Malbus, Felicity Jones als Jyn Erso, Diego Luna als Cassian Andor en Riz Ahmed als Bodhi Rook. Op de achtergrond staat verder een grote robot, die de illustere naam K-2SO draagt en wiens stem ingesproken wordt door Alan Tudyk.



Later vandaag komt dus nog een nieuwe cover en aanstaande maandag is er een derde. Die plaatsen we ook in dit bericht. De film van regisseur Gareth Edwards laat zien hoe de Rebellen een gevaarlijke missie ondernemen om de bouwplannen van de Death Star te stelen. Vanaf 14 december in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair