Michael Peña onderzoekt een moord in horrorthriller 'The Bringing'

Michael Peña onderzoekt een moord in horrorthriller 'The Bringing'

De film van Jeremy Lovering kijkt af van Elisa Lam's merkwaardige dood.

In 2014 belandde het scenario The Bringing op de Black List met beste ongeproduceerde scripts. Het verhaal, geschreven door familieleden Brandon en Phillip Murphy, is gebaseerd op de vreemde dood van Elisa Lam, dat het jaar daarvoor plaatsvond. Sony en Columbia Pictures hebben Jeremy Lovering aangenomen om de horrorthriller te verwezenlijken. The Hollywood Reporter is er nu achter gekomen wie de hoofdrol gaat vertolken: Michael Peña.

Het script draait om een privédetective die ingehuurd wordt om een mysterieuze moord te onderzoeken. Deze is gepleegd in een hotel te Los Angeles. Waar de detective op stuit is een donker en bovennatuurlijke geschiedenis. Veel is het niet, nee. De makers hebben in het verleden wel weggegeven dat we een film kunnen verwachten zoals The Shining en The Conjuring.

Voor Peña wordt het niet de eerste keer dat hij in een bovennatuurlijke horror speelt. In 2011 konden we hem gadeslaan in The Vatican Tapes. Het script van de Murphy's is voor de bovengenoemde filmstudio's imperfect. De meest recente versie is namelijk onder handen genomen door het duo Kevin Kolsch en Dennis Widmyer. Zij zijn verantwoordelijk voor de 2014-horror Starry Eyes.



NieuwsFilm

meest populair