Leonardo DiCaprio en vriendin betrokken bij klein auto-ongeluk

Leonardo DiCaprio en vriendin betrokken bij klein auto-ongeluk

Ze werden van achteren geraakt door een Mini Cooper.

Het was heel even schrikken van het weekend voor acteur Leonardo DiCaprio. Zaterdag reed hij op zijn gemak in de Hamptons toen een wagen tegen hem aanreed. DiCaprio's vriendin, het Deense model Nina Agdal, zat naast hem in de auto. De schuldige was de bestuurder van een Mini Cooper. De man of vrouw raakte DiCaprio van achteren.

Page Six rapporteerde het nieuwtje als eerst. Omstanders onthulden dat er niets ergs aan de hand was, enkel een verbogen spatbord. Uit voorzorg belde iemand wel een ambulance op. Dat was uiteindelijk niet nodig geweest, want iedereen was ongedeerd. Naar verluidt was het de 41-jarige acteur zelf die dat naging. Het voertuig waarin de acteur reed was van een vriend. Of hij of de 24-jarige Agdal destijds achter het stuur zat is onbekend.

De geliefden kennen elkaar sinds 2014, ze gaan echter uit sinds mei dit jaar. Op het moment is DiCaprio druk bezig met het afronden van de documentaire Before the Flood. Hij moest daarom een geldinzamelactie voor presidentiële kandidate Hillary Clinton afzeggen die vorige week in L.A. plaatsvond. Justin Timberlake en zijn vrouw Jessica Biel hebben het stokje overgenomen en hielden de fondsenwerving 's middags in hun huis. Per persoon koste het $ 33,400 om binnen te komen.



NieuwsFilm

meest populair