Rol Dwayne Johnson in 'Fast & Furious'-franchise oorspronkelijk voor iemand anders bedoeld

Rol Dwayne Johnson in 'Fast & Furious'-franchise oorspronkelijk voor iemand anders bedoeld

En Vin Diesel heeft lof voor alle castleden.

Het lijkt erop dat alle problemen binnen de Fast & Furious-familie opgelost zijn. Tijdens een Facebook Live-sessie had acteur Vin Diesel niet alleen veel lof voor co-speler Dwayne Johnson, ook onthulde hij een interessant feitje rond de franchise.

"De reden waarom we Dwayne Johnson in Fast 5 castten, is omdat jullie dat wilden! Er was een meisje met de naam Jan Kelly, die zei 'Ik zou jullie graag samen op het scherm willen zien.' Dus die rol was oorspronkelijk voor Tommy Lee Jones geschreven, waarna we hem aan Dwayne gaven, die het geweldig deed," aldus Diesel.

Hij prees overigens ook meteen actrice Helen Mirren, die laatst nog dolenthousiast onthulde eindelijk een rolletje te hebben in de franchise. "Een van de beste scènes die ik heb in Fast 8 is met Helen Mirren. Het was zo surrealistisch om met haar te werken. Ze is zo'n prachtig talent. Het was een zegen," concludeerde Diesel zijn lof voor de actrice.

Fast & Furious 8 is geregisseerd door F. Gary Gray. De opnames vonden de afgelopen tijd plaats in onder meer IJsland, Rusland, Cuba en de Verenigde Staten. Vanaf 13 april 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair