Guardians of the Galaxy vs ruimtemonster op nieuwe concept art

Guardians of the Galaxy vs ruimtemonster op nieuwe concept art

Vooral het gezicht van Baby Groot mag er zijn!

Nog dik acht maanden te gaan tot Guardians of the Galaxy Vol. 2 op het witte doek geprojecteerd mag worden, maar regisseur James Gunn wilde alvast nieuwe concept art voor de film delen. Hieronder kan je prachtige nieuwe concept art zien, die Gunn via Empire Magazine vrijgaf.

Op de afbeelding zien we enkel de 'oorspronkelijke' Guardians: Star-Lord (Chris Pratt), Drax (Dave Bautista), Gamora (Zoe Saldana), baby Groot (Vin Diesel) en Rocket (Bradley Cooper). Op de foto ontbreekt de nieuwe Guardian, Mantis (Pom Klementieff), die zich in deze film bij de groep zou voegen. Klik hier voor een vergroting. (en geniet dan vooral van het gezicht van Baby Groot).

Bekijk de afbeelding
Het gigantische ruimtemonster is lang niet het enige monster waar de groep het tegen op moet nemen. Het schijnt dat Elizabeth Debicki een buitenaards wezen met de naam Ayesha speelt dat wraak wil nemen nadat ze haar vroeg in de film bedriegen. Dan is er nog Yondu (Michael Rooker), die zijn eigen problemen heeft met de Ravagers. En natuurlijk moet Star-Lord zijn vader Ego the Living Planet, gespeeld door Kurt Russell, nog ontmoeten.

Kortom: het wordt een drukke film! Guardians of the Galaxy Vol. 2 draait vanaf 27 april 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair