Zinloos geweld staat centraal in eerste trailer 'Fataal'

Zinloos geweld staat centraal in eerste trailer 'Fataal'

Cast en crew werkten belangeloos mee aan deze film van Jesse Bleekemolen.

De eerste trailer van de Nederlandse film Fataal is vrijgegeven en kan je hieronder bekijken. Het betreft een bijzondere productie waar cast en crew belangeloos aan mee hebben gewerkt. Reden is om het thema zinloos geweld meer aandacht te geven.

De film draait om Milan en Sophie. Zij zijn twee jonge mensen in de bloei van hun bestaan. Ze willen trouwen, kinderen krijgen en gelukkig zijn. Milan is een dromer en een van die dromen gaat hij realiseren. Hij opent een club genaamd "Jaguars".

Maar op een avond worden er drie jongens uit de Jaguars verwijderd. Ze hebben zowel personeel als bezoekers lastig gevallen. Al snel zinnen de drie op wraak en als op een ochtend Milan naar zijn auto loopt, wachten ze hem op en slaan ze hem volledig in elkaar. Als hij later in het ziekenhuis bijkomt, weet hij dat hij nooit meer zal lopen. Maar niet alleen dat. Langzaam maar zeker ziet hij hoe niet alleen zijn eigen wereldje ineenstort maar ook dat van de dierbare mensen om hem heen.

Fataal draait vanaf 3 november in de bioscoop en zal ook gebruikt worden voor lespakketten op scholen, om daar meer aandacht te schenken aan zinloos geweld en de gevolgen daarvan.



NieuwsFilm

meest populair