Haaienfilm 'Meg': Li Bingbing vervangt Fan Bingbing

Haaienfilm 'Meg': Li Bingbing vervangt Fan Bingbing

Jason Statham vs. een monster van 18 meter lang.

Warner Bros. heeft afscheid van Fan Bingbing moeten nemen. Ze stond op het punt om een hoofdrol te vertolken in de monster/haaienfilm Meg, maar moest afzien wegens haar schema. Regisseur Jon Turteltaub en de filmstudio hebben - als we Variety mogen geloven - al een vervangster op het oog: Resident Evil: Retribution-actrice Li Bingbing. Momenteel verkeren ze in de laatste gesprekken.

De actrice zal collega's als Jason Statham, Ruby Rose, Jessica McNamee, Masi Oka en Rainn Wilson vergezellen. Eerstgenoemde speelt een voormalige scheepskapitein die de taak krijgt om Chinese wetenschappers op de bodem van de Grote Oceaan te redden, nadat ze aangevallen zijn door een megalodon, een haaisoort die je tijdens het zwemmen liever niet tegenkomt. Statham's Jonas Taylor is het beestje echter al eerder tegen gekomen. Echt geweldig liep dat niet af: Taylor moest zijn bemanningsleden in de steek laten.

Auteur Steve Alten is verantwoordelijk voor deze film. Per slot van rekening dient zijn boek Meg: A Novel of Deep Terror als inspiratiebron. Het draaiboek dat men op de set gaat hanteren is samengesteld door diverse schrijvers, waaronder James Vanderbilt, Dean Georgaris en drie anderen. Het Chinese Gravity Pictures financiert samen met Flagship Entertainment. Vermoedelijk wordt de productie een grote, want we moeten tot 2 maart 2018 wachten voordat we Meg in de bioscoop kunnen aanschouwen.



NieuwsFilm

meest populair