Christoph Waltz mogelijk in 'Alita: Battle Angel'

Christoph Waltz mogelijk in 'Alita: Battle Angel'

Hij zou de rol van Doctor Dyson spelen.

Twentieth Century Fox heeft mogelijk een hoofdrolspeler gevonden voor de geplande Alita: Battle Angel-film. Tweevoudig Oscarwinnaar Christoph Waltz zou mogelijk de rol van Doctor Dyson gaan spelen. Hij is een vaderfiguur voor Alita, een rol die gespeeld wordt door Rosa Salazar.

Alita speelt zich af in de zesentwintigste eeuw en is het verhaal van de cyborg Alita. Zij wordt gered van de vuilnisbelt door Dyson. Hij bouwt haar opnieuw op en de dame wordt een dodelijke krijger die op criminele jaagt. De film mikt erop de zelfverkenningstocht van een jonge vrouw die liefde zoekt te tonen.

James Cameron heeft de film meer dan een decennium lang ontwikkeld, maar nu hij bezig is met maar liefst vier vervolgen op Avatar, heeft hij zijn handen vol. Hij heeft het project daarom overdragen aan Robert Rodriguez. Toen werd aangekondigd dat Rodriguez de film zou regisseren, vertelde Cameron dat de twee al jaren naar een gezamenlijk project hadden gezocht. "Ik vertrouw niemand meer dan Robert, met zijn technische virtuositeit en stijl."



NieuwsFilm

meest populair