Algemeen

Sarah Paulson gecast in 'Ocean's Eight'

De imposante cast van de film bestaat al uit actrices zoals Cate Blanchett, Sandra Bullock en Anne Hathaway.

door Zilko Tarici om 14:47 in Algemeen
Na haar recente rollen in succesvolle films zoals Carol en een Emmy-genomineerde rol in de serie The People vs. OJ Simpson is Sarah Paulson nu in gesprek om een belangrijke rol te spelen in de vrouwelijke Ocean's Eleven-spinoff Ocean's Eight, een productie van Warner Bros. Pictures.

Als Paulson besluit mee te doen, zal ze te zien zijn naast actrices zoals Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling en Awkwafina. Gary Ross (The Hunger Games) zal de film voor Warner Bros. regisseren. Het scenario werd geschreven door Olivia Milch.

Steven Soderbergh en George Clooney zullen de film produceren, en er wordt gemeld dat het geen traditionele reboot betreft, maar een vervolg op de films met Clooney. Bullock zou de zus van Danny Ocean moeten spelen, die even gespecialiseerd is in diefstal als haar broer.

Ross wrote the script with Olivia Milch while Steven Soderbergh is slated to produce.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

En nog steeds Rihanna in de cast. Zouden de opnames dan ook met drie kwartier vertraging beginnen zoals haar optreden op Pukkelpop?

Martinski

Avatar

Als ze even gespecialiseerd is in diefstal als haar broer, waarom hebben ze in die drie films dan nooit over haar gesproken? Ik ben toch benieuwd hoe ze dat gaan uitleggen.

ridjieddo

Avatar

Dit gaat zo een kudtfilm worden.

+1 voor laatste zin in het artikel :'-D

SeanDeNiro

Avatar

Vrouwen zijn niet interessant in mannen rollen. Wellicht wel voor feministen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair