[UPDATE] Eerste blik op onder meer Belle en Lumière in 'Beauty and the Beast'

Nu met nog veel meer concept-art!

Via setfoto's krijgen we een eerste blik op de klok Cogsworth en de kandelaar Lumière uit de volgend jaar te verschijnen live-action film Beauty and the Beast. De stemmen van deze figuurtjes worden ingesproken door Ian McKellen (Cogsworth) en Ewan McGregor (Lumière) en ze worden geregisseerd door The Twilight Saga: Breaking Dawn-regisseur Bill Condon.

UPDATE: Ondertussen zijn er ook wat nieuwe behind the scenes beelden verschenen, met concept-art en een eerste indruk op Dan Stevenss prins en concept-art van andere personages en figuurtjes, waaronder Emma Watsons Belle:


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

Oorspronkelijke bericht:


Bekijk de afbeelding

Ook is er een foto verschenen met daarop Josh Gads Le Fou en Luke Evans' slechterik Gaston. Van de laatste zien we alleen zijn rug.


Bekijk de afbeelding

Andere rollen in de film van Walt Disney zijn voor Emma Watson (Belle), Dan Stevens (Beast), Emma Thompson (theepot Mrs. Potts), Stanley Tucci (nieuw personage, piano Cadenza) en Kevin Kline (vader Belle). Vanaf 17 maart volgend jaar is de live-action sprookjesfilm in de wereldwijde bioscoopzalen te zien. Hieronder de eerdere teaser trailer.



NieuwsFilm

meest populair