Jessica Alba heeft spijt van tatoeages

Jessica Alba heeft spijt van tatoeages

En een gezicht vol make-up is ook niet alles wat het is.

Op 35-jarige leeftijd heeft actrice en zakenvrouw Jessica Alba genoeg berouw van dingen die ze vroeger deed. In gesprek met tijdschrift Allure onthulde de oprichtster van The Honest Company wat ze haar jongere ik zou vertellen als ze de kans kreeg. "Neem geen tatoeage," onder meer.

"Als je 18 bent zul je nooit even emotioneel en geestelijk zijn dan wanneer je 25 of 30 bent. Iets dat veel voor je betekende toen je jonger was, kan dat mogelijk vijf jaar later niet meer zijn. Tatoeages blijven voor altijd en ik heb er een aantal," doelend op getatoeëerde bloemen in haar nek en tekst in het Sanskriet op haar pols. "Ik ben er niet meer zo dol op als destijds."

Alba verklaart ook dat ze te veel zorgen maakte om haar imago. "Ik wilde dat iedereen me mocht. Als ik minder tijd had besteed aan wat anderen van mij dachten, dan had ik vrijer kunnen zijn. Ik dacht ook veel aan jongens, ondanks dat ik verlegen was en nooit echt een vriendje had totdat ik 18 werd. Ik zou mezelf graag willen vertellen dapper en moediger te zijn als ik iemand leuk vond."

Wat schoonheid betreft droeg de actrice te veel make-up. "Je hele gezicht hoeft er niet onder te zitten. Ik deed te veel op als tiener. Ik wist niet dat er een 'no make-up make-up ' bestond tot ik ergens in de twintig was. Ik smeerde een foundation stick over mijn hele gezicht uit en dan kreeg ik puistjes. Dan gebruikte ik weer meer make-up om dat te verbergen. Het is belangrijk om goede huid te hebben."



NieuwsFilm

meest populair