Draak in actie in 'Ultimate Hero' trailer

Draak in actie in 'Ultimate Hero' trailer

Aziaten en Australiërs in autoachtervolgingen in Afrika.

Dragon Chen (ook bekend als Chen Star), de martial arts acteur en regisseur die eerder hommages aan Bruce Lee maakte met Nunchucku (waar hij op het filmfestival van Keulen nog een prijs voor won) en Jeet Kune Do, keert terug naar het witte doek met Ultimate Hero, een nieuwe actiefilm die hij wederom regisseert (samen met co-regisseur Lei Cui) terwijl hij ook de hoofdrol op zich neemt.

In Ultimate Hero trekt Dragon Chen ten strijde tegen een bende van wapenhandelaars in Afrika. Met uiteraard veel vechtscènes vol martial arts, autoachtervolgingen, explosies en shoot-outs. En een belanchelijke over de top schurk uit Australië die zinnetjes als "And I'm the king of the beasts" uitspuwt alsof het iets betekent.

De film kwam onlangs in China uit en nu volgt daarop de Engels ondertitelde trailer, die je hieronder kunt bekijken. Een aparte trailer, want aan het eind van de trailer met de gebruikelijke snelle montage van beelden aan het eind van de trailer bevat de hoogtepunten van de rest van de trailer. Inclusief twee keer de "king of the beasts". Over een eventuele Nederlandse release is nog niets bekend.



NieuwsFilm

meest populair