Video

Draak in actie in 'Ultimate Hero' trailer

Aziaten en Australiërs in autoachtervolgingen in Afrika.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Kaj van Zoelen om 16:29 in Video
Dragon Chen (ook bekend als Chen Star), de martial arts acteur en regisseur die eerder hommages aan Bruce Lee maakte met Nunchucku (waar hij op het filmfestival van Keulen nog een prijs voor won) en Jeet Kune Do, keert terug naar het witte doek met Ultimate Hero, een nieuwe actiefilm die hij wederom regisseert (samen met co-regisseur Lei Cui) terwijl hij ook de hoofdrol op zich neemt.

In Ultimate Hero trekt Dragon Chen ten strijde tegen een bende van wapenhandelaars in Afrika. Met uiteraard veel vechtscènes vol martial arts, autoachtervolgingen, explosies en shoot-outs. En een belanchelijke over de top schurk uit Australië die zinnetjes als "And I'm the king of the beasts" uitspuwt alsof het iets betekent.

De film kwam onlangs in China uit en nu volgt daarop de Engels ondertitelde trailer, die je hieronder kunt bekijken. Een aparte trailer, want aan het eind van de trailer met de gebruikelijke snelle montage van beelden aan het eind van de trailer bevat de hoogtepunten van de rest van de trailer. Inclusief twee keer de "king of the beasts". Over een eventuele Nederlandse release is nog niets bekend.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Hoe haal je (ft) het in het hoofd om de naam Dragon als draak te gaan vertalen?
Clickbait ellende!

Wat volgt: Tom Kroes? Sean Boon? Steven Speelberg?

Ereptile

Avatar

Ja FT heeft tegenwoordig vaker van dit soort clickbait titels...

nieuwslaatste nieuws

meest populair