Daisy Ridley over titel 'Star Wars VIII'

Daisy Ridley over titel 'Star Wars VIII'

De onthulling hoeven we voorlopig niet te verwachten.

Tijdens een aflevering van de podcast My Dad Wrote a Porno heeft The Force Awakens-actrice Daisy Ridley aangegeven dat ze een tijdje terug al een titel heeft gehoord voor Star Wars: Episode VIII. Ze geeft deze echter niet prijs en ze verwacht dat we voorlopig ook geen titel te horen krijgen.

"Ik heb een titel gehoord, maar ik weet niet of deze het gaat worden. Ik weet echt erg weinig. Ik heb de titel gehoord lang voordat we begonnen met filmen. Ik denk dat er in de tussentijd wel wat dingen zijn aangepast en het duurt nog wel even voor de titel bekend wordt gemaakt," aldus de actrice die de rol van Rey speelt.

Dat de oorspronkelijke titel gewijzigd is, kan goed. J.J. Abrams' Star Wars: The Force Awakens had eigenlijk ook een andere titel, namelijk Star Wars: Shadow of the Empire. De werktitel voor VIII is 'Space Bear' en onlangs verscheen onder meer de titel Star Wars: Fall Of The Resistance in het geruchtencircuit.

In de film van Rian Johnson zijn er rollen voor Benicio Del Toro, Laura Dern, Kelly Marie Tran, Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fisher (Leia), Adam Driver (Kylo Ren), Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe Dameron), Lupita Nyong'o (Maz Kanata), Domhnall Gleeson (General Hux), Anthony Daniels (C-3PO), Gwendoline Christie (Captain Phasma) en Andy Serkis als Supreme Leader Snoke. Vanaf 25 december 2017 in de wereldwijde bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair