'Jack Goes Home' trailer: Rory Culkins perfecte leven stort in

Na het overlijden van z'n vader wordt Jack geconfronteerd met vreselijke geheimen en leugens binnen de familiegeschiedenis.

In de nieuwe thriller Jack Goes Home speelt Rory Culkin een tijdschriftredacteur die naar z'n geboortedorp terugkeert wanneer hij verneemt dat z'n ouders een auto-ongeluk hebben gehad. Eenmaal thuis beginnen er vreemde dingen te gebeuren. De trailer is hieronder te bekijken.

Jack Thurlowe (Culkin) heeft een goede baan en zijn prachtige verloofde Cleo (Britt Robertson) is zeven maanden zwanger van hun eerste kind. Wanneer Jack erachter komt dat zijn vader is overleden na een vreselijk auto-ongeluk, keert hij terug naar Colorado voor de begrafenis en om z'n - eveneens verongelukte - moeder Teresa (Lin Shaye) te verzorgen. Eenmaal daar stuit Jack op ver weggestopte geheimen en leugens binnen de familiegeschiedenis en doet hij vreselijke ontdekkingen over z'n ouders, vrienden en zichzelf.

De rest van de cast bestaat uit Natasha Lyonne, Nikki Reed, Daveigh Chase en Louis Hunter. Jack Goes Home, geschreven en geregisseerd door acteur Thomas Dekker, komt in de VS uit op 14 oktober.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair