'Fright Night/Child's Play'-regisseur maakt 'Rock Paper Dead'

'Fright Night/Child's Play'-regisseur maakt 'Rock Paper Dead'

Het plot heeft wat weg van 'Psycho II', geschreven door Tom Holland.

Tom Holland, de man achter diverse horrors uit de jaren 80 (zoals vampierfilm Fright Night en Chucky's eerste optreden Child's Play), gaat de mouwen weer opstropen. Deadline brengt verslag uit over een nieuwe horror waar hij aan werkt, genaamd Rock Paper Dead. Kerry Fleming en Victor Miller werkten samen aan het script dat Holland zal verfilmen. Het plot bevat gelijkenissen met Psycho II, die Holland zelf heeft geschreven.

Peter Harris, beter bekend als seriemoordenaar The Doll Maker, wordt uit een psychiatrisch ziekenhuis voor geesteszieke criminelen ontslagen. Twintig jaar lang was hij daar een bewoner en nu hebben de artsen hem genezen verklaard. Harris keert vervolgens terug naar het landhuis van zijn voorouders. Binnen wordt hij gekweld door angstige herinneringen, ontstaan uit een vreselijke jeugd. Ook komt Harris oog in oog te staan met zijn slachtoffers. Het loopt helemaal slecht voor hem af wanneer de lieve en jonge Ashley in zijn leven verschijnt. Hierdoor wellen oude verlangens op, gevoelens die vroeger altijd naar een moord leidden.

Het is de bedoeling dat de horror volgend jaar uitkomt rondom Halloween. Het is niet bekend of de film in de bioscoop verschijnt of via VOD. De makers hebben in ieder geval beroep op SFX-designer Vincent Guastini gedaan om vele poppen en speciale maskers te creëren. Niet alleen voor de film, de maaksels worden rondom de release van Rock Paper Dead ook als koopwaar uitgebracht.

NieuwsFilm

meest populair