Flashy 3D re-release poster 'Terminator 2: Judgment Day'

Flashy 3D re-release poster 'Terminator 2: Judgment Day'

Deze komt er dus echt...

Eind verleden jaar maakten we er al melding van dat er wordt gewerkt aan een 3D re-release van de klassieker Terminator 2: Judgment Day. Dit alles in het kader van de 25e verjaardag van de geliefde film. Nu de verschijning (iets) dichterbij komt is er een flashy affiche verschenen.

Waarschijnlijk is het niet te doen om de fans van de film een leuk driedimensionaal avondje te bezorgen. De focus lijkt namelijk op de verspreiding in China te liggen. De 3D re-release van Titanic haalde in 2012 maar liefst $145,0 miljoen op. Kortom: de regisseur ziet kansen met zijn andere successen.

Die regisseur, uiteraard James Cameron, verleden jaar over de heruitgave: "Volgend jaar mogen de 25e verjaardag vierden van Terminator 2 en dat lijkt de perfecte tijd om de film terug te brengen in een volledig nieuwe 3D-versie. Als je de film nog niet gezien hebt, dan is dit de versie die je zult herinneren."

In mei werd online gemeld dat de 3D-versie van T2 ergens in oktober zou verschijnen in China. Op de Facebook-pagina van de film staat nu de tekst "29 augustus 1997: De dag dat Skynet zijn zelfbewustzijn kreeg. 29 augustus 2016: de dag dat je voor het eerst de nieuwe poster voor Terminator 2 in 3D zag. In 2017 in de bioscoop." Zou jij heen gaan als deze in Nederland gaat draaien?


Bekijk de afbeelding

En hieronder ook een eerdere Chinees affiche...


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair