Algemeen

Flashy 3D re-release poster 'Terminator 2: Judgment Day'

Deze komt er dus echt...

door Bram de Groot om 14:01 in Algemeen
Eind verleden jaar maakten we er al melding van dat er wordt gewerkt aan een 3D re-release van de klassieker Terminator 2: Judgment Day. Dit alles in het kader van de 25e verjaardag van de geliefde film. Nu de verschijning (iets) dichterbij komt is er een flashy affiche verschenen.

Waarschijnlijk is het niet te doen om de fans van de film een leuk driedimensionaal avondje te bezorgen. De focus lijkt namelijk op de verspreiding in China te liggen. De 3D re-release van Titanic haalde in 2012 maar liefst $145,0 miljoen op. Kortom: de regisseur ziet kansen met zijn andere successen.

Die regisseur, uiteraard James Cameron, verleden jaar over de heruitgave: "Volgend jaar mogen de 25e verjaardag vierden van Terminator 2 en dat lijkt de perfecte tijd om de film terug te brengen in een volledig nieuwe 3D-versie. Als je de film nog niet gezien hebt, dan is dit de versie die je zult herinneren."

In mei werd online gemeld dat de 3D-versie van T2 ergens in oktober zou verschijnen in China. Op de Facebook-pagina van de film staat nu de tekst "29 augustus 1997: De dag dat Skynet zijn zelfbewustzijn kreeg. 29 augustus 2016: de dag dat je voor het eerst de nieuwe poster voor Terminator 2 in 3D zag. In 2017 in de bioscoop." Zou jij heen gaan als deze in Nederland gaat draaien?
En hieronder ook een eerdere Chinees affiche...
7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Cnet

Avatar

Tja ik hoop op een korte imax release. Maar dat was hier in Nederland met Jurassic Park 3D ook niet het geval. Dus het zal wel een kleiner zaaltje worden ergens in de buurt.

Sunspot

Avatar

Zou als klein kind gaan, deze film was toen het gesprek van de dag, was niet doorgegaan, balen. Nooit in de bios gezien dus, denk dat ik een 3-d versie wel zou checken in de bios Smiley face

Master Of Films

Avatar

T2 is 1 van mijn favo films.

Zou helemaal te gek zijn om T2 weer in de bios te zien. Ik hoop dan wel op de special edition of de extended special edition versie. Omdat ik die 2 versies beter vind dan de biosversie. Nog vetter is als ze dan ook T2 3-D: Battle Across Time erin verwerken.

Devil_N

Avatar

T2 in de bios? Yes please. 3D versie? Meh, I can live with that.

jwk

Avatar

Alleen als ze de extended versie uitbrengen, wil ik er over na gaan denken, anders sla ik weer over....

Muufley

Avatar

Hier zijn ze weer met die 3d troep. Dat ze maar eens richten op 4k.

zeurminator

Avatar

Absoluut! T2 is mijn nummer 1 film aller tijden!

NieuwsFilm

meest populair