Ashton Kutcher gaat 1-jarig dochtertje niet in de schijnwerpers zetten

Ashton Kutcher gaat 1-jarig dochtertje niet in de schijnwerpers zetten

En wat vindt de 'Ranch'-acteur van online platformen?

Ashton Kutcher onthulde in gesprek met Entertainment Tonight dat hij zijn kind, dochter Wyatt, zal beschermen tegen de riskante wereld van showbusiness. Samen met haar moeder, actrice Mila Kunis, heeft hij daar hard aan gewerkt sinds Wyatt's geboorte op 1 oktober 2014. Hoewel: "Als zij er zelf voor kiest om in de schijnwerpers te staan, dan vind ik dat best. Zolang ze die keuze nog niet gemaakt heeft, is het mijn taak om haar te behoeden voor alle nonsens."

De 38-jarige grappenmaker, geboren in de Amerikaanse staat Iowa, had ook nog het één en ander te vertellen over sociale media in het licht van recente gebeurtenissen rondom Leslie Jones en haar Twitter-account. "Ik denk dat mensen sociale media graag de schuld geven van vele zaken, maar sociale media is louter een reflectie van de wereld waarin we leven. Als we het platform willen veranderen, dan moeten we onszelf veranderen. Dat gaat lastig wanneer mensen (Donald Trump) campagne voeren naar de hoogste positie op deze planeet en de vooringenomenheid van mensen rechtvaardigen. Het creëert separatisme, verdeeldheid en veel vijandigheid."

Via Twitter en Instagram heeft Kutcher bij elkaar zo'n 20 miljoen volgers. Daardoor moet hij goed op zijn woorden letten. "Als je een hele grote stem op sociale media hebt, dan komt daar verantwoordelijkheid bij. Bekendheid is niet voor lusteloze mensen. Zodra je de goede dingen begint te geloven die mensen zeggen, dan geldt dat ook voor de slechte dingen. En ze zeggen het allebei. Als je op het publieke podium wil staan, dan moet je paraat zijn om uitgejoeld te worden."

NieuwsFilm

meest populair